23 Ιουλίου 2016

Μυστηριώδης φιλάνθρωπος μοιράζει 100δόλαρα!

Μυστηριώδης φιλάνθρωπος, γνωστός μόνο με το όνομα “Benny”, έχει κρύψει τα τελευταία χρόνια σε περιοχές του Salem πάνω από 550 στον αριθμό 100δόλαρα. Η Capi Lynn, αρθρογράφος της εφημερίδας Statesman Journal με έδρα το Salem, δηλώνει στην Washington Post ότι τα τελευταία
χρόνια ο άγνωστος φιλάνθρωπος έχει δώσει πάνω από 55.000 δολάρια σε χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων τα οποία υπογράφει με το όνομα “Benny”. H Lynn παρακολουθεί τον άγνωστο “Βenny” από το 2013 όταν και ξεκίνησε να κάνει ρεπορτάζ γι αυτόν. Τότε ήταν που είχε αφήσει φιλοδώρημα 900 δολαρίων για λογαριασμό όχι πάνω από 100 ευρώ.
Σύμφωνα με την Statesman Journal το τελευταίο 100δόλαρο του Benny που βρέθηκε ήταν αυτό που ανακάλυψε σε κουτί από μπισκότα ο συνταξιούχος Jeff Phillips, ο οποίος ανάρρωνε από την δολοφονική επίθεση στο Orlando. “Η συμπεριφορά μου άλλαξε αμέσως από τότε. Μπορεί ο Benny να μην γιατρεύει από τον καρκίνο ή την τρομοκρατία όμως μου θυμίζει ότι υπάρχουν ακόμα καλοί άνθρωποι στο κόσμο που κάνουν την διαφορά”, αναφέρει ο Phillips. O “Βenny” έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους, δίνοντάς ελπίδα αλλά και καλλιεργώντας σε αυτούς το αίσθημα της προσφοράς, σημειώνουν άνθρωποι που τον παρακολουθούν να μοιράζει μυστικά 100δόλαρα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !