13 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ



Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση - ομιλία, που διοργανώνεται από την Ομάδα Επιστημόνων Κολινδρού σε συνεργασία με τoν Δήμο Πύδνας - Κολινδρού και τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Νικόλαος Λούσης":

Θεσσαλονίκη: Παράνομη κατάληψη δημοσίου χώρου στον άξονα της Αριστοτέλους



Με αφορμή την παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη, μετά από αιτήματα ενώσεων Πολιτών, προκειμένου να διαμεσολαβήσει σχετικά με τις παραβιάσεις που συντελούνται και τις διατάξεις που διέπουν τον άξονα της οδού Αριστοτέλους και πιο συγκεκριμένα:

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα της FL ο Αιγινιακός

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Football League ο Αιγινιακός όπως όλα δείχνουν σήμερα. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της κατερινιώτης ΠΑΕ, Γιάννης Νιώπας, δηλώνει αδυναμία να συνεχίσει μετά από έξι χρόνια παραμονής του στην ηγεσία της διοίκησης του Αιγινιακού και εγκαταλείπει το σύλλογο από τη στιγμή μάλιστα που δεν βρέθηκε κάποιος να στηρίξει την δική του προσπάθεια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ






Το Τμήμα Κτηνιατρικής Πιερίας σας ενημερώνει ότι πρόσφατα επιβεβαιωθήκαν δύο νέες εστίες γρίπης των πτηνών υψηλής παθογονικότητας (ΗΡΑΙ Η5Ν8) σε εκμεταλλεύσεις πουλερικών στη Βουλγαρία, ενώ συνεχίζονται και τα κρούσματα στη Βόρεια Ιταλία.

Βέροια: Πρόγραμμα εκδήλωσης για τον Καρκίνο του Μαστού 2017



«ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ» ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ – ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΠΙΑΝΙΣΤΑ ΠΑΥΛΟ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ



Τετάρτη 15 Νοεμβρίου & ώρα 19:30

Πνευματικό Κέντρο (1ος όροφος) του Δήμου Κατερίνης

σε συνεργασία με την

Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία Κατερίνης







Τον διεθνούς φήμης, ελληνικής καταγωγής (με μητέρα από την Κατερίνη), πιανίστα Παύλο Χατζόπουλο σε ένα ιδιαίτερο κοντσέρτο, σε μορφή Διάλεξης (Lecture Concert), υποδέχονται τα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017», σε συνεργασία με την Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία Κατερίνης.

Κάηκε ζωντανή ηλικιωμένη στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα 2ου ορόφου -όπου διέμενε- επί της οδού Αθανασίου Διάκου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισαν πυροσβέστες μέσα στο σπίτι της, όταν κλήθηκαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία πιθανότατα προκλήθηκε από ηλεκτρική θερμοφόρα που χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί.

Η φωτιά δεν εξαπλώθηκε, αλλά οι αναθυμιάσεις φαίνεται ότι «έπνιξαν» της ηλικιωμένη με συνέπεια να χάσει τη ζωή της.

Πηγή: Nooz

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017: «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ»



Την Κυριακή 12/11 πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη φορά οι "Αρχιτεκτονικές Διαδρομές" απο το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων ΣΑΔΑΣ Πιερίας, στο πλαίσιο των "Αικατερινείων" 2017. Με σημείο εκκίνησης την πλατεία Ελευθερίας, στις 12:00 το μεσημέρι, ξεκίνησε μια δίωρη περιήγηση με λεωφορείο σε κτίρια και γειτονιές της πόλης που παρουσιάζουν ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό και ιστορικό ενδιαφέρον.

Με την παράσταση «Δε σε ξέχασα ποτέ» ΤΟ Κ.Θ.Β.Ε. ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ



Ο κορυφαίος θεατρικός θεσμός της χώρας μας, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε ) στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.), παρουσιάζει την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017, στις 9 το βράδυ στο κινηματοθέατρο «Ευκαρπίδη» της Κατερίνης, την μουσικοθεατρική παράσταση «Δε σε ξέχασα ποτέ», σε σκηνοθεσία Μιχάλη Σιώνα.

Αικατερίνεια 2017: Μαρία Κάλλας (1923-1977), 40 χρόνια «απουσίας»



Αικατερίνεια 2017: Μαρία Κάλλας (1923-1977), 40 χρόνια «απουσίας»




Κυριακή 19 Νοεμβρίου & Ώρα 19:30

Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης




Τα λόγια της Τόσκα «έζησα για την τέχνη, έζησα για τον έρωτα» είναι η φράση που αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τη ζωή και το έργο της σπουδαιότερης λυρικής ερμηνεύτριας του περασμένου αιώνα, της Ελληνίδας Μαρίας Κάλλας.

Burnout Syndrome…γιατί ;;;;;;



Μήπως το έντονο άγχος στη δουλειά σάς δημιουργεί απογοήτευση, αισθήματα αβοηθησίας και ευαλωτότητας; Σαν να μοιάζουν όλα δύσκολα και εσείς να μην μπορείτε να τα διαχειριστείτε; Τότε ίσως πάσχετε από το Σύνδρομο Επαγγελματικής Εξουθένωσης, γνωστό και ως burnout syndrome.

Αστική Σχολή - Εγκαίνια εναλλακτικής έκθεσης φωτογραφίας της Ελένης Σταθακοπούλου


Εθελοντική Αιμοδοσία στον Κορινό