4 Μαρτίου 2017

Πτώση ανδρός στη θάλασσα στα Ν. Μουδανιά

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ν. Μουδανιών από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολύγυρου για περιστατικό πτώσης ανδρός στη θάλασσα από σκάφος, το οποίο εξακολουθούσε να κινείται στην θαλάσσια περιοχή “ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ” Δήμου Πολύγυρου.

Φτέρη:Ένα από τα πιο απομακρυσμένα χωριά της ΠιερίαςΗ Φτέρη είναι ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη σε υψόμετρο 1.300 μέτρων πάνω από τα Πιέρια. Ο Τίταρος και τα Πιέρια σχηματίζουν μια βαθιά κοιλάδα, αυτήν της Φτέρης, όπου κυλάει το ρέμα Μαυρονέρι ή Πύργος, κι ένα οροπέδιο στα βορειοδυτικά της υψηλότερης κορυφής, πάνω από τον Bελβενδό, όπου βρίσκεται και το κατάφυτο χωριό Καταφύγι, με τη θέα των λιμνών του Aλιάκμονα.

Αρχαία Πύδνα: Η σπουδαιότερη αρχαία πόλη της Πιερίας

Η Αρχαία Πύδνα αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά μνημεία της Πιερίας, καθώς εκεί διαδραματίστηκαν μεγάλα και σπουδαία γεγονότα που έχουν μείνει στην ιστορία. Όσοι έχουν επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Πύδνας αντιλαμβάνονται αμέσως, ότι πρόκειται για ένα εκπληκτικό μέρος με πλούσιο ιστορικό υπόβαθρο.

Πέλλα: Έδωσε πανάκριβα κοσμήματα σε «μαϊμού» ασφαλίστρια!

Η 77χρονη γυναίκα δεν φαντάστηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνισσα, αλλά της είπε ότι δεν είχε τα 1.500 ευρώ που της ζήτησε - Προθυμοποιήθηκε, όμως, να της δώσει τα αξίας χιλιάδων ευρώ... κοσμήματά της ως εγγύηση.

Σκοτώθηκε 14χρονη στην ΑλεξάνδρειαΜια ακόμη ψυχή φεύγει άδικα και ξαφνικά στην άσφαλτο. Λίγες μέρες μετά το τραγικό τροχαίο της Θήβας, ένα ακόμη νέο παιδί έφυγε από τη ζωή, γιατί βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή!


Πρεμιέρα Αιμοδοσίας με διπλασιασμό των εθελοντών


Εντοπίστηκε κατάστημα στην Πιερία που διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνιαΑπό αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εντοπίστηκε χθες (3-3-2017) το βράδυ στην πόλη της Κατερίνης, ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.