4 Μαρτίου 2017

Πέλλα: Έδωσε πανάκριβα κοσμήματα σε «μαϊμού» ασφαλίστρια!

Η 77χρονη γυναίκα δεν φαντάστηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνισσα, αλλά της είπε ότι δεν είχε τα 1.500 ευρώ που της ζήτησε - Προθυμοποιήθηκε, όμως, να της δώσει τα αξίας χιλιάδων ευρώ... κοσμήματά της ως εγγύηση.


Την αφέλεια μιας ηλικιωμένης εκμεταλλεύτηκε μια επιτήδεια που πήγε στο σπίτι της σε περιοχή της Πέλλας, της συστήθηκε ως ασφαλίστρια του γιου της και την έπεισε ότι θα του εξασφάλιζε επιστροφή ασφαλίστρων, αρκεί να πλήρωνε ένα αρκετά υψηλό ποσό ως παράβολο για την υποτιθέμενη είσπραξη των χρημάτων!

Η 77χρονη γυναίκα δεν φαντάστηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνισσα, αλλά της είπε ότι δεν είχε τα 1.500 ευρώ που της ζήτησε. Προθυμοποιήθηκε, όμως, να της δώσει τα αξίας χιλιάδων ευρώ... κοσμήματά της ως εγγύηση, πράγμα που φυσικά δέχθηκε η «μαϊμού» ασφαλίστρια! Η απάτη αποκαλύφθηκε όταν η δράστιδα έφυγε, το πρωί της 23ης Φεβρουαρίου, οπότε η ηλικιωμένη την κατήγγειλε στην Ασφάλεια Έδεσσας που εξιχνίασε την υπόθεση και ταυτοποίησε μια 45χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Οι ίδιοι αστυνομικοί της Ασφάλειας Έδεσσας εξιχνίασαν και άλλη μια περίπτωση απάτης σε βάρος ενός 58χρονου κατοίκου της πόλης. Το θύμα είχε δει σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών του διαδικτύου μια αγγελία για την πώληση ενός κινητού τηλέφωνου και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πωλητή, με τον οποίο συμφώνησε να καταβάλλει 350 ευρώ για την αγορά του. Όταν, όμως, παρέλαβε την συσκευή, διαπίστωσε ότι ήταν... απομίμηση! Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν έναν 22χρονο ως δράστης της υπόθεσης και σχημάτισαν δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος του, την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !