7 Μαρτίου 2016

"ΜΕ 19 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο SAKURA ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ"


Σύνταξη κειμένου Ηλίας Παπαδόπουλος,

Μεγάλη επιτυχία από το Α.Σ. SAKURA Κατερίνης το διήμερο 5-6 Μαρτίου στο 1ο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης.
Με την συμμετοχή 769 αθλητών από 81 συλλόγους ολοκληρώθηκαν

Ζητείται Μάγειρας για Πιτσαρία στον Πλαταμώνα

Ζητείται με προϋπηρεσία μάγειρας για Πιτσαρία στον Πλαταμωνα
Βιογραφικά στο

Βίντεο από το Νεοκαισάρεια -ΠιερικόςΒίντεο Μπάμπης Πείδης -Pieriasport

Δημοτικό σχολείο μόλις με 8 μαθητές στην Παλαιόστανη !

Του Αντώνη Νταγλιούδη

         Το πιο σημαντικό θέμα-κατά τη γνώμη μου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΔΣ)Πύδνας-Κολινδρού στις 15-2-16 ήταν η γνωμοδότηση για σχολικές μεταβολές .Οι διευθύνσεις εκπαίδευσης προτείνουν ότι καλώς έχουν όλα και η διοίκηση του Δήμου στην εισήγησή της συμφώνησε .

Διανοίξεις οδών και αναβάθμιση υποδομών στον Οικισμό «Γρέβενη» της Δ.Κ. Καλλιθέας

H αναβάθμιση, η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών στην τοποθεσία «Γρέβενη», στην επέκταση της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας, μία περιοχή με  έντονη τουριστική κίνηση τα τελευταία χρόνια επιτυγχάνεται με την υλοποίηση της Β’ φάσης του έργου: «Διανοίξεις Δημοτικών Οδών Δ.Κ. Καλλιθέας στον Οικισμό Γρέβενη».

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων

Χθες (06-03-2016) και ώρα 23:45, στο 25Ο χλμ. της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί), που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε μεταλλικές μπάρες και ανετράπη προσκρούοντας σε χωμάτινο ανάχωμα με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό του.

Ποιά χρώματα ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά του προσώπου μου;


 Ομολογουμένως υπάρχουν άπειρα χρώματα στην αγορά για να διαλέξεις, προκειμένου να κάνεις το μακιγιάζ σου. Πολλές φορές όμως-και ευτυχώς-όταν δοκιμάζεις κάποιο χρώμα πάνω σου, είτε σε ρουζ, είτε σε κραγιόν ή σε σκιά ματιών

Κατασκευάζονται 15 νέα hot spot -Ένα από αυτά στο Λιτόχωρο για 4000 πρόσφυγες !Ετοιμάζονται 15 νέοι χώροι φιλοξενίας προσφύγων, συνολικής χωρητικότητας 17.400 ατόμων, οι οποίοι ενδέχεται να είναι έτοιμοι και εντός της εβδομάδας.

Τέσσερις εξ' αυτών θα κατασκευαστούν στην Αττική, και συγκεκριμένα σε: