15 Μαρτίου 2015

Η ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


 η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στην Κατερίνη.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλλιθέας Κατερίνης ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.

Λαϊκή Συνέλευση για τα Διόδια


 Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των βουλευτών  Μαγνησίας, Πιερίας, Θεσσαλίας και Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργο Σταθάκη με θέμα τα διόδια. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η πολιτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση αναφορικά με τα διόδια και τους

Πρόσκληση για συμμετοχή στη νέα συντονιστική επιτροπή «Θερινός δωδεκάλογος


 Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ανακοινώνει την έναρξη της νέας δράσης «Θερινός δωδεκάλογος 2015». Πρόκειται για μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων (Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, θερινός κινηματογράφος, βιωματικά εργαστήρια για παιδιά, κουκλοθέατρο κλπ) που θα λάβουν χώρα στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης κατά τη διάρκεια του φετινού Καλοκαιριού.

Συνελήφθη 35χρονος για κλοπές-διαρρήξεις καταστημάτων στα ΓιαννιτσάΕξιχνιάστηκαν μέσα σε λίγες ώρες, μετά από άμεσες και στοχευμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, 2 κλοπές – διαρρήξεις σε καταστήματα στα Γιαννιτσά, που έγιναν χθες (14-3-2015) τα ξημερώματα.

Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες της Κατερίνης


Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες με θέμα:
«Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»
πραγματοποιείται στο Δήμο Κατερίνης, με τη συνεργασία της Α΄θμιας και της Β΄θμιας Εκπαίδευσης Νομού Πιερίας,