12 Δεκεμβρίου 2015

Σουηδία: Παιδοκόμος βίασε 23 μωρά και καταδικάστηκε με μόλις 6,5 χρόνια φυλακή

Ο άνδρας, ο οποίος μετακινούνταν συχνά στην περιοχή Κρίστιανσταντ (νότια), ομολόγησε την ενοχή του για τα εγκλήματα που διέπραξε το διάστημα μεταξύ Μαρτίου του 2014 και Ιουνίου του 2015 σε συνολικά οκτώ παιδικούς σταθμούς.

Μέρες και νύχτες στο νοσοκομείο Κατερίνης

Σιγά τα αίματα (Μέρος 1ο) - Μία μέρα στο νοσοκομείο

Η αρρώστια είναι ταξική. Δεν είναι δικό μου. Το είπες εσύ γιατρέ. Τουλάχιστον κάποιες αρρώστιες, όπως το έλκος στομάχου, που προκάλεσε σ’ έναν ταλαίπωρο διάτρηση στομάχου. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου Κατερίνης έχουν χιούμορ και το χρησιμοποιούν ως άμυνα, για να αντιπαρέρχονται τις άπειρες καθημερινές δυσκολίες.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Εθνικά επικίνδυνη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Λαθρομετανάστευση και Τουρκία απειλούν το μέλλον του Ελληνισμού

Απόσπασμα από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην ολομέλεια της Βουλής πριν από την ψήφιση του μνημονιακού προϋπολογισμού

Μεθώνη....παραθαλάσσιο χωριό 700 κατοίκων 26 χιλιόμετρα από την Κατερίνη

Η Μεθώνη είναι παραθαλάσσιο χωριό στις βόρειες ακτές του νομού Πιερίας. Έχει 706 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011 και αποτελεί τμήμα του Δημοτικού Διαμερίσματος της Μεθώνης. Υπάγεται διοικητικά στο δήμο Πύδνας -Κολινδρού. Η Μεθώνη έχει ωραία αμμώδη παραλία και καθαρή θάλασσα. Οι κάτοικοι ασχολούνται με τουριστικές επιχειρήσεις, αλιεία, καλλιέργεια ελιών, βαμβακιού κλπ.

Ζητείται Γραφίστας - Σελιδοποιός στη Θεσσαλονίκη

Γραφίστας -ρια εντύπου Σελιδοποιός ζητείται για πλήρη απασχόληση, απαραίτητη γνώση της Adobe σουίτας καθώς και προϋπηρεσία, τουλάχιστον 2 ετών στο έντυπο. Εμπειρία σε έντυπα Super Market αλλά και retail Shops. 
Αποστολή βιογραφικών career@hippiemonkeys.com

Ζητείται δικηγόρος από το Δήμο Εδεσσας

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ προκηρύσει την πλήρωση μίας (1) θέση δικηγόρου στον Δήμο Έδεσσας με σχέση έμμισθης εντολής, κατόπιν επιλογής σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Ζητείται Προϊσταμένη Ορόφων από το Porto Carras Grand Resort στη Χαλκιδική

Το Porto Carras Grand Resort στη Χαλκιδική,
το ομορφότερο και πληρέστερο
ξενοδοχειακό Συγκρότημα στην Ελλάδα,
επιθυμεί να προσλάβει για εποχιακή απασχόληση
με έδρα στο Πόρτο Καρράς

Ζητούνται Διευθυντικά Στελέχη από το Metro Cash & Carry Κατερίνης

Για το κατάστημά μας χονδρικής πώλησης στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ ζητάμε: ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
Υπεύθυνα για την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος καθώς επίσης και για τη διαχείριση του πελατολογίου και την ανάπτυξη των πωλήσεων στον τομέα ευθύνης τους.

Σήμερα ανοίγει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου στην Κατερίνη

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου είναι δημιούργημα της δική σας γενναιοδωρίας.
Σήμερα, Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, στις 17:00 ανοίγει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου. Η αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης ντυμένη στα γιορτινά, είναι έτοιμη να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους.

Σεβαστή...χωριό 650 κατοίκων 14 χιλιόμετρα από την Κατερίνη

Η Σεβαστή (πληθυσμός 653 κάτοικοι, απογραφή 2011) είναι χωριό του νομού Πιερίας και αποτελεί έδρα της ομώνυμης Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Κατερίνης. Το χωριό σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία όταν δημιουργήθηκε αριθμούσε 565 κατοίκους. Τα επόμενα χρόνια είχε: το 1940

Θα πλημμυρίσει με... αγιοβασίληδες η Λάρισα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και των δράσεων του δήμου για τη φετινή περίοδο των Χριστουγέννων χαρακτηριστική είναι η κοινή δράση της 1ης, 2ης και 4ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων για την διοργάνωση αγώνα santa run.

Νέα καταστήματα Μασούτης σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Λαμία και Θάσο

Την κάθοδό της στην Αθήνα φαίνεται να εξετάζει η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα «Μασούτης» μέσω της εξαγοράς αλυσίδας της πρωτεύουσας μεσαίου μεγέθους με τζίρο 50-70 εκατ. ευρώ.
Το παραπάνω άφησε να εννοηθεί χθες η διοίκηση της εταιρείας στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυσή της.