20 Νοεμβρίου 2015

Κεφαλλονιά: 33χρονος παντρεύτηκε 85χρονη

Πιστεύετε στο «ο έρως χρόνια δεν κοιτά;» Δεν έχει καμία σημασία γιατί το πιστεύουν οι δυο νεόνυμφοι, που μόλις ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.
Εκείνη 85… Εκείνος 33… Τίποτα δεν τους πτόησε και πήγαν στο δημαρχείο της Κεφαλλονιάς, όπου τελέστηκε ο πολιτικός τους γάμος.

Εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση και για το 2016 για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, θα παραταθεί για ολόκληρο το 2016 με τη μορφή που ισχύει σήμερα και με τους ίδιους εργαζόμενους διαβεβαίωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου, σε συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με εργαζομένους του

16ο Συμπόσιο Βλάχων στην Ελασσόνα

Ο Δήμος Ελασσόνας φιλοξενεί το Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Νοεμβρίου το 16ο Συμπόσιο ΠΟΠΣ Βλάχων με θέμα «Η Βλάχικη παρουσία περί τον Όλυμπο στους νεότερους χρόνους», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Δημάρχου Β. Φαρμάκη». Ο δήμαρχος

Νέα Αγαθούπολη ....παραθαλάσσιο χωριό 300 κατοίκων στη Βόρεια Πιερία

Η Νέα Αγαθούπολη είναι χωριό της Πιερίας, το οποίο υπάγεται διοικητικά στο Δήμο Πύδνας -Κολινδρού. Έχει 300 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Είναι ο τελευταίος παραθαλάσσιος οικισμός του νομού Πιερίας προς Θεσσαλονίκη και απέχει από την Κατερίνη27 χιλιόμετρα. Την παραλία της καλύπτει

Για κακούργημα παραπέμπεται ο πρώην Λιμενάρχης Σκάλας Κατερίνης -Υπεξαίρεση 280.000 ευρώ

Να παραπεμφθούν δύο λιμενικοί σε Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για το έλλειμμα στο ταμείο του Οίκου Ναύτου Σκάλας Κατερίνης. Αυτό προτείνει ο εισαγγελέας Εφετών Θεοφάνης Λιούτας, προς το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης, ζητώντας να δικαστούν για υπεξαίρεση ένας κελευστής κι ο λιμενάρχης του τοπικού λιμεναρχείου.

Για ποιο λόγο οι Έλληνες παντρεύονται αλλά δεν κάνουν σεξ με τις συζύγους τους;Νέα έρευνα για τους γάμους στην Ελλάδα δείχνει μία πτώση στη σε ξουαλική επιθυμία, αλλά -παραδόξως- μία αύξηση στα ποσοστά των γάμων….

Παρότι ένας στους δύο γάμους καταλήγει πλέον στο διαζύγιο, οι Ελληνες επιμένουν να παντρεύονται, και μάλιστα πέρυσι, εν μέσω κρίσης, οι γάμοι αυξήθηκαν κατά 30%.

«Στο φως» προϊστορικό νεκροταφείο στις Καρυές Πιερίας

Eνα εκτεταμένο προϊστορικό νεκροταφείο, που χρονολογείται στο β' μισό της 2ης χιλιετίας και καλύπτει μεγάλη έκταση πάνω σε έναν λόφο, εντοπίστηκε στη θέση «Στριβός», στις Καρυές Πιερίας, στους πρόποδες των Πιερίων.