26 Αυγούστου 2011

H ΔΥΝΑΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

3ο' ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Αυγούστου Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ 3ο' ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ <ξεφαντωμα > ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ <<με συμετοχή χορευτικών συλλόγων. >>

Καλλιθέα: "Όλα του γάμου δύσκολα" στην πλατεία του χωριού !


Κατερίνη: ΠΩΛΕΙΤΑΙ PEUGEOT 307, 1.400 cc, μοντ. 10/'05, (5800 ευρώ)


ΠΩΛΕΙΤΑΙ PEUGEOT 307, 1.400 cc, μοντ. 10/'05, 90 hp, μπλε μεταλλικό, 60.000 χλμ., χειροκίνητο κιβώτιο, κίνηση μπροστά, 5θυρο, υδρ. ... ΤΙΜΗ 5.800 Τάσος Κοτσεσαρίδης

Μακρύγιαλος: Miami Beach Bar.....Απίστευτα Πάρτυ ! !

Σ

Tελετή εγκαινίων της 27ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης


    
                                                                            
                                      

                                        

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σας προσκαλούμε στην τελετή εγκαινίων της 27ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2011, και ώρα 20:00, στην είσοδο της Εμποροπανήγυρης.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Επιχείρηση «συμμάζεμα» στα τραπεζοκαθίσματα από τον Δήμο Κατερίνης


 

Καμία ανοχή στην κατάληψη δημόσιου χώρου
 Τάξη στην αυθαίρετη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων επιχειρεί να βάλει η δημοτική αρχή, καθώς ξεκίνησαν εντατικοί έλεγχοι όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και του χώρου που επιτρέπεται να καλύψουν με τραπεζοκαθίσματα.

Κατερίνη: Ανεβάζουν στροφές οι παίδες της ΜαρτίουΣε αθλητικό κέντρο στους Φιλιππαίους Γρεβενών σε υψόμετρο 1250 μ κοντά στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας βρίσκονται από την περασμένη Κυριακή το παιδικό τμήμα της 25ης Μαρτίου. Με διπλές προπονήσεις (πρωί – απόγευμα ) δουλεύουν εντατικά κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους κ Ηλία Μπαζάκου και προετοιμάζονται για την αγωνιστική χρονιά 2011 – 12.