2 Σεπτεμβρίου 2015

Πέθανε ξαφνικά 18χρονος τερματοφύλακας της Βέροιας

Ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας Κ20 της Βέροιας έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Στέλιος Μαρκούσης έχασε τη ζωή του λόγω ανακοπής καρδιάς.

Ο Στέλιος Μαρκούσης, τερματοφύλακας της ομάδας Κ20 της Βέροιας, κλήθηκε την Τετάρτη για πρώτη φορά να προπονηθεί με τους «μεγάλους» του συλλόγου, αλλά η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Η Χρυσή Αυγή σε Σεβαστή, Κούκο, Παλαιόστανη, Ρυάκια, Καστανιά, Κολινδρό και Καταχά
Στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης της Χρυσής Αυγής Πιερίας ενόψει των επικείμενων εκλογών, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης επισκέφθηκε την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, χωριά της Βόρειας Πιερίας για να μοιράσουν ενημερωτικό υλικό και να μιλήσουν με τους κατοίκους των περιοχών

89η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου από 11-20 Σεπτεμβρίου

Η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου δεν είναι ένα απλό γεγονός. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός στον οποίο περικλείεται η ψυχή της Βόρειας Πιερίας, η δημιουργικότητα των κατοίκων της, καθώς και η ζωντάνια και το μεράκι όσων συμμετέχουν σ' αυτήν.

Τομέας Υγείας στο ΕΠΑΛ Αιγινίου


Την κήρυξη της Λέσβου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά ο δήμαρχος Λέσβου

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, έστειλε στον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Αντώνη Μακροδημήτρη, την παρακάτω επιστολή με θέμα:

Χρηματοδότηση έως 100% ανέργων που ανοίγουν επιχειρήσεις

Τέσσερα νέα προγράμματα του καινούριου ΕΣΠΑ συνολικού προϋπολογισμού 280 εκατ. ευρώ για χρηματοδότηση από 50% έως και 100% ανέργων που θέλουν να ανοίξουν επιχειρήσεις ή ήδη είχαν κάνει έναρξη αλλά και μικρών τουριστικές επιχειρήσεων προκηρύσσονται σταδιακά μετά τις εκλογές.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λάρισας

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνονται οι εγγραφές στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Λάρισας, το οποίο στεγάζεται στο διδακτήριο του 5ου Λυκείου (Ιουστινιανού & Κομνηνών) στο κέντρο της Λάρισας.

Οι Ειδικότητες που θα λειτουργήσουν, κατά την σχολική χρονιά 2015-16 είναι:

Νέα πτέρυγα στο Δημοτικό σχολείο Περίστασης

Στα πλαίσια της ποιοτικής αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων, ο Δήμος Κατερίνης εξασφαλίζει μέσω του έργου συντήρησης και επισκευής σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων της Δημοτικής Ενότητας Παραλίας, την αποπεράτωση μιας νέας πτέρυγας στον πρώτο όροφο του Δημοτικού Σχολείου Περίστασης.

Στη φάση ολοκλήρωσης το αποχετευτικό δίκτυο του Σβορώνου

Στην τελική φάση της υλοποίησής του μπαίνει το αποχετευτικό δίκτυο της Τ.Κ.  Σβορώνου, καθώς τη Δευτέρα 31 Αυγούστου ξεκίνησαν με ταχύτατους ρυθμούς οι εργασίες του έργου «Ολοκλήρωση Αποχέτευσης Οικισμού Σβορώνου», το οποίο εκτελείται από τη ΔΕΥΑΚ.

Μαχαίρωσε το φίλο της γιατί άργησε να της κάνει like στη selfie της

Μια 22χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη επειδή μαχαίρωσε στο πρόσωπο τον σύντροφό της όταν εκείνος άργησε 10 ολόκληρα λεπτά να κάνει like...στη selfie της που είχε ανεβάσει στο Διαδίκτυο.

Η 22χρονη δηλώνει θύμα, υποστηρίζοντας ότι «αν κάποιος έχει σχέση πρέπει να του αρέσουν οι φωτογραφίες της συντρόφου του».

Αιτήσεις για 19.101 προσλήψεις σε Υπουργεία και Περιφέρειες

Ανοικτή είναι η αίτηση εδώ και λίγες ημέρες για 19.101 προσλήψεις σε Υπουργεία, Ασφαλιστικά Ταμεία και Περιφέρειες μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.Η υποβολή αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στο oaed.gr και μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Οργανισμού και θα παραμείνει ανοικτή εως τις 14 Σεπτεμβρίου.