5 Νοεμβρίου 2015

Αλυκές Κίτρους...οικισμός του Δήμου Πύδνας -Κολινδρού

Η Αλυκή είναι οικισμός του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού στο Νομό Πιερίας με 34 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή πληθυσμού του 2011. Αποτελεί, μαζί με το Κίτρος, την Τοπική Κοινότητα Πύδνας η οποία έχει συνολικά 1.206 κατοίκους. Η παραλία είναι αμμώδης και βρίσκεται πολύ κοντά στην Αρχαία

Πέθανε ο αγαπημένος Ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Τετάρτης, ο αγαπημένος κωμικός Κώστας Τσάκωνας σε ηλικία 72 ετών. Η κηδεία του θα γίνει το πρωί του Σαββάτου, στις 11 στο κοιμητήριο της Αργυρούπολης.

Το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου στα σχολεία του Πολυγύρου


Στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης του κοινού για τη λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου, διοίκηση του  Ν.Π. «Αριστοτέλης» και καθηγητές του ωδείου επισκέφθηκαν την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015, τα τρία δημοτικά σχολεία της πρωτεύουσας, μίλησαν στους δασκάλους και στα παιδιά για τη μουσική και έκαναν επίδειξη μουσικών οργάνων.

Συνελήφθη 59χρονος στην Κατερίνη για λαθρεμπόριο λαθραίου καπνού

Σημαντική ποσότητα λαθραίου καπνού κατάφεραν να εντοπίσουν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, σε διαμέρισμα στην Πιερία και να συλληφθεί ένας 59χρονος ημεδαπός, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση λαθραίου καπνού σε περιοχές της Πιερίας.