30 Απριλίου 2016

Στολισμός επιταφίου Ι.Ν. Αγ. Παντελεημονα Αλωνιων

Εκστρατεία καθαρισμού στην παραλία και στίς ακτές της Μεθώνης

Εκστρατεία καθαρισμού στην παραλία και στίς ακτές Μεθώνης πραγματοποιή η ΚΥΨΕΛΗ με συνεργασία και των πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Μεθωνιωτών-πολιτικό Σύλλογο Ελευθεροχωρίου-και τόν πολιτιστικό Σύλλογο ΑΓΑΘΩΝΕΣ

Οι πρώτοι Τουρίστες στην Παραλία Κατερίνης !

Φωτο Eva Paylidou

AMMOS ALL DAY POOL BAR ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Εφέσου ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας
τις Πασχαλινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του συλλόγου μας


Δευτέρα, 2 Μαΐου, εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου,

Το Καλοκαίρι στην Παραλία Κατερίνης Ξεκίνησε !

Έσπασαν οι "μπότηδες" στην Κέρκυρα στην Πρώτη Ανάσταση

Υπό τους ήχους των διάσημων πια εμβατηρίων «Amleto»(Παλαιά Φιλαρμονική), «Calde Lacrimae» (Mάντζαρος) και «Eroica»  (Καποδίστριας) λιτανεύτηκε το πρωί στην πόλη της Κέρκυρας το Σεπτό Σκήνωμα του Αγ. Σπυρίδωνος.

Ακινητοποιημένα τρένα και προαστιακός μέχρι και τη Δευτέρα του ΠάσχαΑκινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος αήμερα, Μεγάλο Σάββατο, από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ.

Επιτάφιοι της Κατερίνης

Τη Μεγάλη Παρασκευή 29 Απριλίου τελέστηκε η Ακολουθία και η Λιτανεία του Επιταφίου σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Πιερίας. 
Νωρίς το απόγευμα, η Ακολουθία του Επιταφίου τελέστηκε για πρώτη φορά και στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Β΄ Κολιμητηρίου Κατερίνης.

Ζητείται Πωλητής-τρια / Ταμίας από το Lidl της Νάουσας

Στο χώρο του εμπορίου κάθε μέρα είναι μια νέα πρόκληση. Ιδιαίτερα στη Lidl, είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν και οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι. Για το λόγο αυτό αναζητάμε αξιόπιστους συνεργάτες, τους οποίους θα προετοιμάσουμε με τον καλύτερο τρόπο για τις απαιτήσεις του κλάδου μας.

Η περιφορά των Επιτάφιων στον Κολινδρό Πιερίας (video)


ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ