20 Ιανουαρίου 2017

Αν στην ταυτότητά σας γράφει "Θεσ/νίκη" δεν μπορείτε να βγάλετε διαβατήριο!Αν κάποιος που γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη έβγαλε ταυτότητα σε αστυνομικό που «βαριόταν» να γράψει ολόκληρο το όνομα της πόλης, δεν μπορεί να βγάλει διαβατήριο!

Σημαντικές ζημιές λόγω κακοκαιρίας στο φυτικό κεφάλαιο της ΠιερίαςΗ τοπική οικονομία της Πιερίας, όπως γνωρίζεται, στηρίζεται πρωταρχικά στην πρωτογενή παραγωγή, αποτελώντας έναν σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης και διατήρησης της συνοχής του κοινωνικού ιστού της υπαίθρου.

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης - ΣΦΚ ΠιερικόςΟ Αρχέλαος υποδέχεται τον Πιερικό αύριο, Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 14:00 στο Β' Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του ομίλου της ΕΣΠΕΜ, του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Χαλκίδα: Πολίτες σήκωσαν στα χέρια παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο για να περάσει λεωφορείο !

Απίστευτες εικόνες σημειώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (16-01-2017) στο δρόμο επί της Ελευθερίου Βενιζέλου στο κέντρο της Χαλκίδας, όταν «παρέλυσε» για πάνω από μισή ώρα η κυκλοφορία, εξαιτίας ενός παράνομου σταθμευμένου αυτοκινήτου που δεν επέτρεπε σε αστικό λεωφορείο να συνεχίσει το δρομολόγιό του, προς την Αγγελή Γοβιού...

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ


Πιερικός Αρχέλαος - ΑΣ Καστοριάς

Τέσσερις επίσημους αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του διημέρου (21 & 22.01.2017) για τα τμήματα του Πιερικού Αρχέλαου.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο στις 16:00, στο Δημοτικό Αθλητικό κέντρο Αιγινίου, όπου οι Κορασίδες θα διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ στον μεγάλο τελικό κόντρα στον Πανεδεσσαϊκό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝΗ γρίπη των πτηνών είναι ιογενές νόσημα υποχρεωτικής δηλώσεως. Μεταδίδεται με άμεση επαφή με μολυσμένα πτηνά ή προϊόντα αυτών. Η χαμηλής παθογονικότητας μορφή (LPAI) της νόσου προκαλεί συνήθως ήπια συμπτώματα στα πτηνά ενώ η υψηλής παθογονικότητας μορφή (HPAI) προκαλεί συνήθως πολύ υψηλά ποσοστά θνησιμότητας.

Πάτρα: Ξαναβίασε την κόρη του μόλις βγήκε από τη φυλακή για το βιασμό της!Αίσθηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση ότι ένας Πατρινός βίαζε την κόρη του επί δύο χρόνια. Αλλά το σοκ είναι ακόμα μεγαλύτερο, όταν αποκαλύφθηκε ότι αυτό συνέβη όταν βγήκε από τη φυλακή μετά από καταδίκη με την ίδια κατηγορία, δηλαδή ότι βίαζε το ίδιο του το παιδί.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΗ Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης αντιλαμβανόμενη τη µειωµένη οικονοµική δυνατότητα των καταναλωτών της να ανταποκριθούν άµεσα στις ληξιπρόθεσµες υποχρεώσεις τους προς την ∆.Ε.Υ.Α.Κ, λόγω της οικονοµικής συγκυρίας που επικρατεί, έλαβε απόφαση παροχής κινήτρων προς τους οφειλέτες για την αποπληρωµή των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους.

Καλό Ταξίδι Αλέκο Θεοδωρίδη

Χθες το πρωί μας ''άφησε'' ο γνωστός και αγαπητός τηλεοπτικός παρουσιαστής επί σειρά ετών Αλέκος Θεοδωρίδης.

Αιμοδοσία την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στο Κέντρο Υγείας ΑλεξάνδρειαςΟ Δήμος Αλεξάνδρειας καλεί όλους τους Δημότες, να συμμετέχουν στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει, σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας και τις τοπικές ενορίες του Δήμου Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 από 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας.

Δεκαήμερο δωρεάν ιατρικών προληπτικών εξετάσεων στην Θεσσαλονίκη

Η Τοπική Οργάνωση του Α’ Δημοτικού Διαμερίσματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της Νομαρχιακής Επιτροπής Κεντρικού Τομέα Θεσσαλονίκης, θέλοντας να συνδράμει στην ανακούφιση συμπολιτών μας, διοργανώνει εντελώς δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις με τη συμμετοχή πολλών διακεκριμένων πανεπιστημιακών και ιδιωτών ιατρών της πόλης μας πολλών ειδικοτήτων, οι οποίοι προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες των και στηρίζουν αυτήν την πρωτοβουλία μας.

1900 ευρώ Δωρεά προς τους Γιατρούς του ΚόσμουΤην Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης γενικός απολογισμός και συζήτηση σχετικά με τη λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή από τα μέλη της ομάδας