18 Ιανουαρίου 2019

Εγκαίνια του McDonald’s την Τρίτη στη ΛάρισαΣύμφωνα με την επίσημη πρόσκληση τα εγκαίνια του νέου εστιατορίου McDonald’s στη Λάρισα θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, στις 5μμ.

Ανάπλαση στον αύλειο χώρο του κοινοτικού καταστήματος & του πολιτιστικού κέντρου ΦωτεινώνΟλοκληρώνονται από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης,οι εργασίες ανάπλασης στον αύλειο χώρο του κοινοτικού καταστήματος & του πολιτιστικού κέντρου της Τοπικής Κοινότητας Φωτεινών, ο οποίος πλέον συνδέεται αρμονικά και με το προαύλειο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου.

Έδεσσα: Πέταξαν ζωντανά κουτάβια σε κάδο σκουπιδιών!Την οργή των φιλόζωων της Έδεσσας προκάλεσε η είδηση των δυο κουταβιών, που ένας ασυνείδητος πέταξε ζωντανά μέσα σε κάδο σκουπιδιών.
Τα δυο αδελφάκια εντοπίστηκαν σε κάδο στην περιοχή του Κεδρώνα Άρνισσας, μέσα στην ερημιά. από μια γυναίκα κατά τύχη, και η οποία κατάφερε να τα απεγκλωβίσει.

Αναβίωσε το έθιμο των Μωμόγερων η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας

Το απόγευμα της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου 2019 αναβίωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», το εθιμικό δρώμενο των Μωμόγερων, εξευμενίζοντας την φύση και διώχνοντας τα κακά πνεύματα.

Ζητείται Υπεύθυνος τιμολόγησης από την ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε στην ΑλεξάνδρειαH ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε. με έδρα την Αλεξάνδρεια Ημαθίας ζητά στέλεχος για την άμεση κάλυψη της θέσης:ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ. Ο/η υποψήφιος/α απαιτείται να είναι άτομο δυναμικό, οργανωτικό, το οποίο θα αναλάβει κομβικό ρόλο στην λειτουργία της εταιρείας.

Κάλεσμα του Δήμου Πέλλας για το Συλλάλητήριο στο ΣύνταγμαΑπό το Δημαρχείο και από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου θα γίνει η αναχώρηση των λεωφορείων του ΚΤΕΛ που "ναυλώνει" ο Δήμος Πέλλας, για το Συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα την προσεχή Κυριακή 20 Ιανουαρίου.

Ψηφιακός ξεναγός για την τουριστική προβολή της ΈδεσσαςΜε βασικό όχημα τουριστικής προβολής τον φυσικό πλούτο της Έδεσσας, όπως και την οικονομική και πολιτισμική παράδοση της περιοχής συσχετισμένη με τη σύγχρονη ιστορία της πόλης, τα τοπικά αγροτικά και παραδοσιακά προϊόντα και τις επιχειρήσεις της, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΡΤΑΛΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ»Την υποψηφιότητα του Ανδρέα Παρτάλα με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» για τον Δήμο Κατερίνης ανακοίνωσε ο επικεφαλής, Γιώργος Νταντάμης. Ο κ. Παρτάλας είναι Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Πανόραμα 100,8 FM» και στο παρελθόν διετέλεσε τοπικός σύμβουλος Μηλιάς.

Αυστριακό πέλλετ σε ασυναγώνιστες τιμές στην ΕΚΟ Καταφυγιώτης στο Κλειδί Ημαθίας

Το πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΗΣ στο Κλειδί Ημαθίας τώρα εμπορεύεται και ποιοτικά Pellet, σε ασυναγώνιστες τιμές!

Συνελήφθη 72χρονος στην Κατερίνη με πιστόλι κρότου και κυνηγετικό όπλοΣυνελήφθη στις (16 Ιανουαρίου 2019) το μεσημέρι στην Κατερίνη,

από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, 72χρονος

ημεδαπός, διότι στην κατοχή του αλλά και σε έρευνα της οικίας του

βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Οι πειρατές της ... ΕΛΜΕ ΠιερίαςΠόσο μεγάλη την έχεις;

- Στην αρχή ήταν μικρή … ούτε δύο πόντους.

- Και τι έκανες γι’ αυτό;

- Τίποτα. Συνέχισα να είμαι αυτός που είμαι, οπότε άρχισε σταδιακά να μεγαλώνει. Το θέμα είναι ότι έχει μεγαλώσει πολύ και δεν βρίσκω τρόπο να τη σταματήσω.