25 Ιανουαρίου 2018

Κολινδρός: Ημερίδα για προγράμματα ERASMUS+ στον τομέα της Σχολικής εκπαίδευσηςΠραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Κολινδρού «Νικόλαος Λούσης» Ημερίδα Διαχείρισης Προγραμμάτων Σχολικής Εκπαίδευσης ERASMUS+ και Διάχυσης αποτελεσμάτων σχεδίων που υλοποιούνται. Η Ημερίδα διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας μέσω του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού.

Ζητείται κτηνίατρος από εταιρεία στην ΚατερίνηΗ εταιρία Venter – Προβατοτεχνική που εδρεύει στην Κατερίνη, Ν. Πιερίας ενδιαφέρεται για την πρόσληψη ενός κτηνιάτρου για τις ανάγκες εξυπηρέτησης των πελατών της. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά: – 

Να είναι πτυχιούχοι της Κτηνιατρικής Σχολής – 

Ζητείται πιτσαδόρος στον Πλαταμώνα

ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΣ έμπειρος, με γνώσεις ιταλικής κουζίνας, ζητείται σε πιτσαρία στον Πλαταμώνα


Ανοίγει την Κυριακή η αυλαία των εκδηλώσεων «Φώτια 2018»Τα «Φώτια», ανοίγουν την Κυριακή 29 Ιανουαρίου την αυλαία τους στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος», για να παρουσιάσουν εκδηλώσεις υψηλού πνευματικού και πολιτιστικού περιεχομένου, τιμώντας έμπρακτα τις βαθύτερες αξίες της Εκκλησίας και του πολιτισμού.

Κατερίνη: Από εστιατόριο ζητούνται: μάγειρες, βοηθοί μαγείρων, γυναίκες για κουζίνα

Από εστιατόριο ζητούνται: μάγειρες, βοηθοί μαγείρων, γυναίκες για κουζίνα (κρύα κουζίνα-λάντζα), σερβιτόροι/ες με γνώσεις ξένων γλωσσών. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6906571091. Ώρες επικοινωνίας 10:00πμ-14:30μμ κυρία Όλγα.

Κατερίνη: Ζητείται υπάλληλος γραφείου με πολύ καλή γνώση αγγλικής

Ζητείται υπάλληλος γραφείου με πολύ καλή γνώση αγγλικής ή και περισσότερων ξένων γλωσσών.

Η χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι απαραίτητη. Άτομο με διοικητικές ικανότητες, υπεύθυνο.

Η προϋπηρεσία στον χώρο θα εκτιμηθεί. Δυνατότητα εξέλιξης.

Ώρες επικοινωνίας καθημερινά 10:00πμ-14:30μμ στο τηλ 6906571091 κα Όλγα και καθημερινά μετά τις 18:00μμ στο τηλέφωνο 6976002706 κα Στεφανία.

Ο Δήμος Κατερίνης στην 4η συνάντηση των εταίρων του έργου REACTΜε θέμα εργασίας: «Ευρώπη για τους Πολίτες - Δημοκρατική δέσμευση και συμμετοχή των πολιτών - Democratic engagement and civic participation» πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία (Ρώμη), το διήμερο 10-11 Ιανουαρίου, η 4η συνάντηση των εταίρων του έργου REACT, του Προγράμματος «Ευρώπη για τους Πολίτες».