21 Μαρτίου 2021

Σύλληψη και πρόστιμο 5000 ευρώ σε ιδιοκτήτη ταβέρνας στη Μεσαία Μηλιά Πιερίας
Για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού συνελήφθη ιδιοκτήτης ταβέρνας στη Μεσαία Μηλιά Πιερίας, ενώ πρόστιμα επιβλήθηκαν στον ίδιο και σε επτά θαμώνες του καταστήματος.

Στον ιδιοκτήτη βεβαιώθηκε πρόστιμο πέντε χιλιάδων ευρώ και από τριακόσια ευρώ στον κάθε έναν από τους παρευρισκόμενους στο κατάστημα.

Real.gr

Πέλλα: Σχολείο αναβιώνει όλα τα παιχνίδια που έπαιζαν το 1821
Πινακωτή, τυφλόμυγα, μέλισσα και κότσια παίζουν, ντυμένα με παραδοσιακές στολές της εποχής της Επανάστασης του 1821, αγόρια και κορίτσια στην αυλή του νηπιαγωγείου τους στον Παλαιό Μυλότοπο Πέλλας.

Έναρξη προπονήσεων για τον Δία Δίου

Η ομάδα μας θα προπονηθεί για πρώτη φορά μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος το Νοεμβριο στην Κατερίνη ,και συγκεκριμένα στο γήπεδο της 25ης Μαρτίου, με την προπόνηση να έχει οριστεί για τις 5 μ.μ. Συνεχιζοντε οι εργασίες στο κυρίως γήπεδο το Δίου καθώς και στο βοηθητικό του συλλόγου , με σκοπό την βελτίωση τους, πρίν την έναρξη των αγώνων πρωταθλήματος.
Η διοίκηση του Δία, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους της 25ης Μαρτίου για την φιλοξενία και την σημαντική τους βοήθεια, στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για να παρουσιαστεί έτοιμη, όταν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στον 3ο όμιλο της Γ΄εθνικής.

Ακόμη ένα όμορφο παραμυθάκι για τους μικρούς μας φίλους
"Η Λεηλήγουστρα"


Παραδοσιακό παραμύθι από την περιοχή του Πόντου και της Θράκης,
με παραλλαγές της Μ. Ασίας και των νησιών του Αιγαίου.