16 Μαΐου 2020

Ο Κατερινιώτης Κωνσταντίνος Γερμανός τραγουδά για την Ελένη ΤοπαλούδηΟ Κωνσταντίνος Γερμανός γεννήθηκε στην Κατερίνη και μεγάλωσε στη Γερμανία. Στα δεκαοχτώ του χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα για σπουδές στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΩΝΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΙΟΥ, 11:00 – 13:00, ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ 95,3 FM100+1 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥΕιδικό Αφιέρωμα από την εκπομπή «Πόντος: Παρελθόν – Παρόν – Μέλλον» του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης με τη συμμετοχή Β. Αγτζίδη – Θ. Κυριακίδη - Αλ. Παρχαρίδη

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ-PALSOΧθες στα γραφεία του συλλόγου μας, το ΔΣ της Palso Πιερίας συναντήθηκε με την βουλευτή Πιερίας κ. Άννα Μάνη Παπαδημητρίου τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τα οποία επιβάλλονται για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοιού.

Αποτελέσματα του 7ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της ΕΟΔνΠ«Ήταν ωραία
τα διηγήματα του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού
πάλι με την άνοιξη»

παραφράζοντας τους στίχους του νομπελίστα ποιητή Σεφέρη, ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση του 7ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος και τους νικητές στις 4 κατηγορίες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΑξιότιμοι κ. Δήμαρχε και κ. Αντιδήμαρχε,

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την άρτια υλοποίηση υπόσχεσης που αφορά την ασφαλτόστρωση του πάρκινγκ του Οίκου Ηλικιωμένων «Ο Καλός Σαμαρείτης» της Εκκλησίας μας.

Οι ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ στην εθελοντική αιμοδοσία της ΕΠΣΚαιρός καραντίνας, διαδικτυακή γυμναστική συντήρησης και αγωνιώδης αναμονή για την επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα είναι η πραγματικότητα που βιώνουν στην οικογένεια των Πιερίδων Μουσών.

Κατεδάφιση επικίνδυνων - ετοιμόρροπων κτισμάτων στην Ολυμπιακή ΑκτήΙκανοποιώντας ένα πάγιο – διαχρονικό αίτημα των κατοίκων και του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων του οικισμού της Ολυμπιακής Ακτής, οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης προχώρησαν σήμερα στην κατεδάφιση σταβλικών εγκαταστάσεων και ισόγειου κτίσματος, στην είσοδο του οικισμού της Ολυμπιακής Ακτής βάσει των διατάξεων του Π.Δ. 13/22-04-29 «περί επικινδύνων οικοδομών».

Στην τελική ευθεία διαγωνισμοί έργων 250 εκατ. ευρώ για υποδομές φυσικού αερίουΣτην τελική ευθεία έχει εισέλθει η διαγωνιστική διαδικασία για την υλοποίηση των πρώτων μεγάλων έργων κατασκευής δικτύων διανομής φυσικού αερίου στην ελληνική περιφέρεια.


Η Κατερινιώτισα Μαριάννα Δημούση μας παρουσιάζει το "Πυροτέχνημα"

Η Μαριάννα Δημούση, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη μέχρι που πέρασε στο Πανεπιστήμιο και έφυγε στη Θεσσαλονίκη. Από τα παιδικά της χρόνια ξεκίνησε την ενασχόληση της με την μουσική και το τραγούδι, στην αρχή με πιάνο και ωδείο και στην συνέχεια με χορωδίες κλασικές αλλά και παραδοσιακές.