8 Δεκεμβρίου 2017

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης στην εκπομπή της ΕΡΤ3 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΑΞΕΙ

Το Σάββατο 9-12-2017 και ώρα 18.00 η εκπομπή της ΕΡΤ3 "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ
ΕΝ ΤΑΞΕΙ" παρουσιάζει το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης με αφορμή την περσινή
συναυλία-αφιέρωμα στον Νίκο Κυπουργό.

https://www.youtube.com/watch?v=zO47vdPb66k

Αποκαλυπτική συνέντευξη της ΕΛΑΣ - Όλη η αλήθεια για τον παράνομο τζόγοO πόλεμος κατά του παράνομου τζόγου από την ΕΛΑΣ!

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Θεόδωρος Χρονόπουλος δημοσιοποίησε πολύ σημαντικά στοιχεία στο bookmakers.gr για τον παράνομο τζόγο στην Ελλάδα και την μάχη εναντίον του.

Ανησυχούν οι κάτοικοι του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού για τους μικροσεισμούς

Λόγω των τακτικών σεισμικών δονήσεων μετά από τον σεισμό που έγινε στην περιοχή μας μεγέθους 4.2 στις 23-11-2017 ώρα 00:37 συνεχίζονται μικροσεισμοί μέχρι και σήμερα προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών (Αστεροσκοπείο Αθηνών) πληροφορηθήκαμε το εξής: « Στην περιοχή μας έχουμε τοπική μικρο σεισμικότητα που εμμένει. Λόγω του μικρού μεγέθους δεν δείχνει μέχρι στιγμής να προβληματίζει ώστε να συντρέχει λόγος ανησυχίας.Το Αστεροσκοπείο Αθηνών παρακολουθεί και μελετά συνεχώς την μικρο σεισμικότητα που μπορεί να διαρκέσει μέχρι 3 μήνες.

Πιερία: Ζητείται Ιατρικός Επισκέπτης

Η Γενική Χημικών Προϊόντων δραστηριοποιείται από το 1977 στα φαρμακευτικά – ιατρικά είδη. Η ανοδική πορεία της εταιρίας οφείλεται στον δυναμικό στρατηγικό σχεδιασμό της και στη δέσμευσή της στον ανθρώπινο παράγοντα. 

Στην τελική ευθεία οι εργασίες για την κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωσης ΑπορριμμάτωνΣτην αισθητή βελτίωση της καθαριότητας, καθώς οργανώνεται πιο αποτελεσματικά και ορθολογικά η τακτική μηχανική αποκομιδή των απορριμμάτων, ενώ μειώνονται δραστικά οι ατμοσφαιρικοί ρύποι, η διασπορά απορριμμάτων και η τοπική όχληση από τα απορριμματοφόρα, αναμένεται να συμβάλει η λειτουργία του ΣΜΑ (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων), στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κατερίνης, η πορεία εργασιών του οποίου οδεύει στην τελική ευθεία.

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ECOMOBILITY KAI FREE MOBILITYTην κοινωνική και περιβαλλοντική διάπλαση των εφήβων και της τοπικής κοινωνίας, μέσα από το μήνυμα: «Οι Μαθητές Ερευνούν, οι Πόλεις Ενημερώνονται, η Κοινωνία Ευαισθητοποιείται» καλλιεργούν και προωθούν οι εκστρατείες: ECOMOBILITY και FREE MOBILITY, τη συνδιοργάνωση των οποίων έχουν αναλάβει 10 Δήμοι της χώρας, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Κατερίνης. Όπως είναι γνωστό, εμπνευστής – διοργανωτής είναι το ECOCITY, το οποίο πραγματοποιεί την εκστρατεία για 15η χρονιά.

Αγροτική οδοποιία στην ΚονταριώτισσαΠιστοί στις δεσμεύσεις τους για αναβάθμιση της αγροτικής οδοποιίας με ασφαλτοστρώσεις, η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος, παρέδωσαν στην κυκλοφορία τη συνδετήρια οδό του οικισμού της Κονταριώτισσας με την αγροτική θέση Ρέβενη μήκους 220 μέτρων.
Επισημαίνεται ότι εντός των επομένων μηνών θα επιστρωθούν με άσφαλτο οδοί εντός του οικισμού και θα κατασκευαστεί πεζοδρόμιο από το Λύκειο προς Δημαρχείο, ενώ εκπονείται μελέτη ασφαλτoστρώσεων αγροτικής οδοποιίας για υποβολή και ένταξη στο επερχόμενo μέτρο Leader του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020.

Άνδρες των ΜΑΤ βγάζουν φωτογραφίες με φόντο τις φωτιές στα Εξάρχεια !Αίσθηση προκαλεί μία φωτογραφία δύο αντρών των ΜΑΤ που τράβηξε ο επικεφαλής του φωτογραφικού τμήματος του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων Άρης Μεσσήνης κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων που σημειώθηκαν στην Αθήνα με αφορμή τα εννέα χρόνια από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Σε αυτή ένας αστυνομικός των ΜΑΤ φωτογραφίζει με κινητό συνάδελφό του έχοντας φόντο τις φωτιές που έβαλαν αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια. Και οι δύο άντρες φέρουν ό,τι είναι απαραίτητο για να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις των αντιεξουσιαστών, δηλαδή κράνος και ειδική μάσκα για τα δακρυγόνα.

Η φωτογραφία πάντως έχει κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας πλήθος σχολίων.
HuffPost Greece

Διακοπή νερού στην Περίσταση

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ανακοινώνει ότι, σήμερα 8 Δεκεμβρίου ημέρα Παρασκευή υπάρχει διακοπή νερού και θα υπάρχει για τις επόμενες δυο ώρες, σε όλη την Δημοτική Κοινότητα της Περίστασης, λόγω απρόοπτης βλάβης στο κεντρικό δίκτυο της ύδρευσης".

Ανοίγει σήμερα το Πάρκο των Ευχών στη ΛάρισαΣε παραμυθένιο μέρος μετατρέπεται μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα το Πάρκο Αλκαζάρ, για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους Λαρισαίους από σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου με πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Ο Βαγγέλης Κήπου θεωρεί απαράδεκτη και άκυρη την καθαίρεσή του

"Η απόφαση καθαίρεσης μου από τη θέση του Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας του Δήμου Κατερίνης είναι και τυγχάνει παντελώς αναιτιολόγητη, απαράδεκτη, άκυρη και όλως αντιδημοκρατική, διότι εγώ δεν παρέβην κανόνες.

Ξεκίνησε η λειτουργία αναβαθμισμένου τηλεφωνικού Κέντρου CyberalertΑπό τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε λειτουργία το αναβαθμισμένο τηλεφωνικό κέντρο Cyberalert, μέσω του πανελλαδικού αριθμού κλήσης 111 88, με σκοπό την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων για την εξυπηρέτηση των πολιτών.