7 Φεβρουαρίου 2017

Φυσικό Αέριο σύντομα σε Κατερίνη, Βέροια, Γιαννιτσά ,Αλεξάνδρεια και ΣέρρεςΣε 18 πόλεις, περισσότερα από 100.000 νοικοκυριά και 11.000 επιχειρήσεις, επεκτείνονται τα δίκτυα φυσικού αερίου, σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο της νεοσύστατης Εταιρίας Διανομής (ΕΔΑ) Λοιπής Ελλάδας, θυγατρικής της ΔΕΠΑ.

Εγκαταλείπουν τα σπίτια τους 50.000 κάτοικοι για τη βόμβα στο Κορδελιό!Πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα, ήταν η εύρεση της αεροπορικής βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, σε βάθος 5 μέτρων, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - Α.Ε.ΚΑΡΙΤΣΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ


Εντοπισμός και κατάσχεση 101,870 kgr ακατέργαστης κάνναβης στην ΗγουμενίτσαΣτον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών και τη σύλληψη ενός 51χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της ομάδας Κ9, της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Complete Travel ! Ταξιδέψτε τον Φλεβάρη σε Τρίκαλα και Ξάνθη

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ


Δήμος Κατερίνης: Ασπίδα κοινωνικής προστασίας και συνοχής, η λειτουργία του Κέντρου ΚοινότηταςΤην κοινωνική ασπίδα προστασίας, με όχημα τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας και την παροχή υπηρεσιών ενισχύει ο Δήμος Κατερίνης. Στα χρόνια της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που διανύουμε, τώρα που όλο και περισσότεροι δημότες στηρίζονται στις κοινωνικές δομές, ο Δήμος προσφέρει ουσιαστικό έργο, ιδιαίτερα στις ασθενέστερες ομάδες.

Αγώνας ΕΠΣ Πιερίας -ΕΠΣ Καστοριάς