20 Φεβρουαρίου 2017

25 Φεβρουαρίου ομιλία με τον Μάνο Δανέζη με θέμα : " Στο Δρόμο της συνειδητότητας"Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 6:30 μ.μ. στον 1ο όροφο του συνεδριακού κέντρου Εκάβη θα πραγματοποιηθεί ομιλία με

θέμα: " Στο Δρόμο της συνειδητότητας" .

Ομιλητής μας είναι ο διακεκριμένος Δρ Αστροφυσικός του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μάνος Δανέζης

Ο ετήσιος χορός του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κολινδρού


ΤΣΙΚΝΙΣΕ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ
Τσίκνισε την Παρασκευή σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ στο φυσικό της χώρο στο γήπεδο του Βατάν. Η διοίκηση αποφάσισε να τιμήσει το έθιμο της παράδοσης της «Τσικνοπέμπτης», προσφέροντας σουβλάκια και λουκάνικα μέσα σ΄ ένα πολύ όμορφο, ζεστό και οικογενειακό κλίμα.

Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις που δίνουν πνοή στους αθλητικούς χώρους
Περισσότερες επιλογές για την άθληση προς όλους, εξασφαλίζουν οι λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης, καθώς η συντήρηση και αναβάθμισή τους αποτελούν διαχρονικά πρώτη προτεραιότητα.

Ποντίκια σε νηπιαγωγείο της ΑλεξανδρούποληςΠαρέα με... ποντίκια κάνουν μάθημα οι λιλιπούτειοι μαθητές του 3ου Νηπιαγωγείοιυ Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Εδώ και μια βδομάδα, σύμφωνα με το e-evros.gr, στο 3ο Νηπιαγωγείο έχουν κάνει την εμφάνισή τους τρωκτικά και κανένας αρμόδιος δεν έχει ενδιαφερθεί, σύμφωνα με καταγγελίες γονέων.

Αποκατάσταση βλάβης σε αγωγό ύδρευσης στην Ελασσόνα

Αποκαταστάθηκε χθες αργά το βράδυ το πρόβλημα που προέκυψε σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην πόλη της Ελασσόνας, με αποτέλεσμα την διακοπή παροχής νερού για λίγες ώρες.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΕΛ δούλεψαν μέχρι αργά, δίνοντας λύση στο πρόβλημα.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟΣτη φιλόξενη αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η 17η εκδήλωση της Ομάδας Επιστημόνων Κολινδρού, που σε συνεργασία με τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού οργανώνουν από κοινού για τρίτη κατά σειρά περίοδο, θέμα της οποίας ήταν: «Το ποδήλατο, μοχλός οικολογικής ανάπτυξης και ποιότητας ζωής στον αθλητισμό, στην παιδεία, στην υγεία και στο πολιτισμό».

3ο «Panorama Charity Fun Run» - Τρέχουμε μαζί για καλό σκοπό!


Αλλάξαμε - Ζουμπιάδης Ιωάννης


Πυκνό μελάνι, του οποίου η κάθε στάλα λαχταρά στο χαρτί να εξαπλωθεί. Πάμπολλα συναισθήματα ζητούν να εκφραστούν. Απλότητας ομορφιά, μοιρασιάς ανάγκη και αθωότητας κάλεσμα διακατέχουν την ποιητική συλλογή του δημιουργού. Μία ευγένεια ψυχής συνοδεύει το έργο, μία ευγένεια που εκλείπει στις μέρες μας.