18 Φεβρουαρίου 2017

Συνελήφθη έμπορος ναρκωτικών στην Κατερίνη


  • Συνελήφθη χθες (17-2-2017) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, 41χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 56 ναρκωτικά δισκία άνευ ιατρικής συνταγής, τα οποία προόριζε για διακίνηση σε χρήστες της περιοχής.

Απάντηση της Αντιδημάρχου, κ. Ρούλας Ασλανίδου, στην καταγγελία για τα αδέσποτα σκυλιάΗ επιτροπή έλεγχου για την εφαρμογή του προγράμματος που αφορά στα αδέσποτα ζώα του Δήμου Πύδνας Κολινδρού απαρτίζεται από 5 μέλη τα οποία ενημερώνονται τακτικά και προσωπικά από την υπεύθυνη Αντιδήμαρχο, κ. Ασλανίδου.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΠΣ Ασπίς Ξάνθης


4ος Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός Διηγήματος της ΕΟΔνΠ: Νέο ρεκόρ συμμετοχώνΣτις 15 Φεβρουαρίου 2017 έληξε η υποβολή διηγημάτων του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος που διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας. Ο διαγωνισμός αυτός συνεχίζει να ελκύει δεκάδες εκκολαπτόμενους συγγραφείς κάθε ηλικίας και είναι μόνο μία από τις πολλές δράσεις της ομάδας. Φέτος, μάλιστα, έχουμε νέο ρεκόρ συμμετοχών, μιας και τα διηγήματα έφτασαν τα 138.

Εκδήλωση για τη βιοκαλλιέργεια από την οικολογική ομάδα «Μητέρα Γη»
Ιδιαίτερα χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για την βιολογική καλλιέργεια του κήπου μας έδωσε στο κοινό της Κατερίνης, στην πρώτη διάλεξη που διοργάνωσε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο η Οικολογική Ομάδα «Μητέρα Γη», ο βιοκαλλιεργητής Χρήστος Σαββίδης