16 Δεκεμβρίου 2016

Tattoo Party για τον Γιώργο Ιωαννίδη

Εδώ και ένα περίπου χρόνο ο Γιώργος Ιωαννίδης, μετά από σοβαρό ατύχημα, νοσηλεύεται στην κλινική αποκατάστασης "Animus" στη Λάρισα. Για να μπορεί να έχει τη νοσηλεία που απαιτεί η περίπτωσή του, χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

Απαραίτητες οι αλυσίδες σε σημεία της ΧαλκιδικήςΑνακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Βιομηχανία εμφιαλώσεως νερού στην Καρίτσα ζητά Οικονομικό ΑναλυτήΗ εταιρεία Σ. Μεντεκίδης ΑΕ, βιομηχανία εμφιαλώσεως νερού, με έδρα την Καρίτσα Πιερίας, επιθυμεί να προσλάβει Financial Analyst-Οικονομικό Αναλυτή, με πεδίο εφαρμογής Οικονομικό Προγραμματισμό (Financial Planning), Business Controlling & Cost Accounting & Reporting.

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ - ΕΥΧΕΣ 2017


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΠαραμυθένια Χριστουγεννα" του Κολινδρού Σάββατο 17-12
Ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού σε συνεργασία και με την συμμετοχή όλων των φορέων της Δ.Ε. Κολινδρού και υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Κολινδρού σας προσκαλούν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 & ώρα 7μμ Κεντρική Πλατεία Κολινδρού για να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στα «Παραμυθένια Χριστούγεννα» του Κολινδρού.

Τι λένε εκπαιδευτικοί και γονείς για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου

Ο Καπνικός Σταθμός αγκαλιάζει καθημερινά τα μαθητόπουλα της πόλης μας και τα φιλοξενεί στην πανέμορφη αυλή του. Ρωτήσαμε εκπαιδευτικούς και γονείς να μας πουν την άποψή τους για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου το οποίο επισκέφτηκαν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016.