17 Ιανουαρίου 2017

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Κοπή πίτας – Ευχές για τη νέα χρονιά
Σε εορταστικό κλίμα συγκεντρώθηκαν παίχτριες, μέλη της διοίκησης και προπονήτρια για την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017. Παραβρέθηκαν επίσης φίλοι και μέλη των Πιερίδων Μουσών.

Επιχορήγηση στο Φιλανθρωπικό Σωματείο "Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης"Την επιταγή για το α΄και β΄ εξάμηνο του 2015 της κρατικής επιχορήγησης για την οικονομική ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης", ύψους 121.061 ευρώ, παρέδωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα. Σοφία Μαυρίδου, στον Πρόεδρο του ΔΣ της Μέριμνας, κ. Δημήτρη Σολδάτο και στο Διευθυντή της Μέριμνας, κ. Λάζαρο Κασσιάρο, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, στο γραφείο της στην έδρα της Π.Ε.Πιερίας.

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ ΠΟΛΊΤΙΚΟΥ ΦΟΡΈΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΣ Ολυμπιακός ΒόλουΤον Ολυμπιακό Βόλου υποδέχεται ο Πιερικός Αρχέλαος, αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 16:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την εξ αναβολής 10η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Εξιχνιάσθηκαν 6 διαρρήξεις και κλοπές από οικίες στη ΝάουσαΗ μεθοδική και πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 6 περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών από διαμερίσματα στην πόλη της Νάουσας.

Κατερίνη: Απομάκρυνση περιπτέρου στην οδό Ειρήνης (ταχυδρομείο)
Στην απελευθέρωση ζωτικού κοινόχρηστου χώρου σε κομβικό σημείο της πόλης, στη βελτίωση της αισθητικής και λειτουργικής φυσιογνωμίας του αστικού περιβάλλοντος και, κυρίως, στη διευκόλυνση της διέλευσης πεζών και ΑμεΑ, αναμένεται να συμβάλει η αποξήλωση περιπτέρου στην οδό Ειρήνης (έμπροσθεν του Ταχυδρομείου), η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, από συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Η ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
Βαρύς και δύσκολος ο χειμώνας του 2017 στην Πιερία αλλά και σε όλη την Ελλάδα! Χαμηλές θερμοκρασίες με ρεκόρ 10ετίας.Έντονη και πυκνή χιονόπτωση με τεράστια προβλήματα και αποκλεισμούς ολόκληρων πόλεων ,νομών ,νησιών!

Έδεσσα: Προκήρυξη Υποτροφιών για Πρωτοετείς φοιτητές του Α.Π.Θ.Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) προκηρύσσει από τα έσοδα του κληροδοτήματος Δημητρίου Τσιακμακοπούλου, τη χορήγηση -κατόπιν επιλογής- τριάντα (30) συνολικά υποτροφιών (20 υποτροφίες για καταγόμενους από την Θεσσαλονίκη και 10 υποτροφίες για καταγόμενους από την Έδεσσα) για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 σε πρωτοετείς φοιτητές όλων των Σχολών και Τμημάτων του Α.Π.Θ.

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ Ανακυκλώνουμε πλαστικά καπάκια