15 Απριλίου 2019

Φύτευση δέντρων και ανθοφόρων λουλουδιών στην ΠερίστασηΗ ενίσχυση του πρασίνου σε όλο το εύρος του Δήμου και η αναμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων συνιστούν διαχρονικά προτεραιότητες της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης. Προς την κατεύθυνση αυτή, φύτευση δέντρων και ποικιλίας εποχικών λουλουδιών έγινε (στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας), στην Δημοτική Κοινότητα Περίστασης.

Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης 2019: Καπνικός Σταθμός, 3-13 Μαΐου

Με την έλευση της Άνοιξης, η αυλή του Καπνικού Σταθμού μετατρέπεται σε μια γοητευτικά ήσυχη γωνιά της πόλης, προικισμένη με μία μοναδική φυσική ομορφιά.

Διαδώστε το παντού! Από τις 3 έως και τις 13 Μάϊου στην αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης διεξάγεται η Ανθοκομική Έκθεση 2019!

Ανακοίνωση για παραγωγούς της Πιερίας που καλλιεργούν Καρύδια - ΑμύγδαλαΚαλούνται οι παραγωγοί του Νομού Πιερίας που καλλιεργούν Καρύδια - Αμύγδαλα που μπορούν να ακολουθήσουν το Όραμά μας και την Αποστολή μας:

Όραμά μας είναι να αποτελούμε την « Καρυδιών και Αμυγδάλου Δύναμη», δηλαδή:


Μία υψηλού κύρους και αξιοπιστίας, φερέγγυας ομάδας Καρυδοπαραγωγών και Αμυγδαλοπαραγωγών.

Νέος πρωταθλητής Ελλάδας ο Γκιρνης των Ολυμπίων Κατερίνης

Στην βαριά κατηγορία των Παμπαίδων πάλης u15 για το 2019 ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας ο Ραφαήλ Γκιρνης των Ολυμπίων Κατερίνης .

Στην πόλη του Βόλου διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκης πάλης το Σάββατο 13 Απριλίου όπου ο γίγαντας από την παραλία Κατερίνης

Στο 80% οι καταστροφές σε ροδάκινα-νεκταρίνια στην Ημαθία

Εκτεταμένες ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες, με ροδάκινα και νεκταρίνια, προκάλεσε η χαλαζόπτωση που έπληξε την Παρασκευή την περιοχή της Ημαθίας.


Από τα έντονα καιρικά φαινόμενα δημιουργήθηκαν προβλήματα σε διάφορες αγροτικές περιοχές, όπως Μελίκη, Ροδοχώρι Νάουσας, Παλιό Πρόδρομο, Βεργίνα και Μέση.

Βόλος: 13χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από γέφυραΣύμφωνα με το thenewspaper.gr, όλα συνέβησαν στη συνοικία της Ν. Δημητριάδας στο Βόλο, όταν η 13χρονη Χ.Θ. προσπάθησε να θέσει τέρμα στη ζωή της πέφτοντας από τη γέφυρα στο ύψος τους Περιφερειακού δρόμου.