15 Μαΐου 2018

Ενημέρωση δανειοληπτών πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ.) για τις νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις

Σας καλούμε την Παρασκευή 18/5 και ώρα 19,00 στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας στην ενημέρωση που θα γίνει από τον Μάριο Μουζάλα, σύμβουλο του Γ.Γ του Υπουργείου Εργασίας σχετικά με τις νέες θετικές και  ευνοϊκές  ρυθμίσεις των δανειοληπτών  του πρώην Ο.Ε.Κ.
Θα υπάρξει ακόμη  ενημέρωση και για τις νέες ρυθμίσεις που αναμένονται άμεσα και αφορούν δανειολήπτες που έλαβαν δάνειο από τον Ο.Ε.Κ μέσω τραπεζών.
Καλούμε όλες και όλους όσους έχουν λάβει δάνεια αυτής της μορφής να παραστούν στην συγκέντρωση ώστε να ενημερωθούν έγκυρα και να λάβουν απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις και απορίες που έχουν.

Ημερίδα με θέμα: "Καρδιακή ανακοπή, μία διαχρονική πρόκληση"


ΛΗΞΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣΤο Σάββατο 12 Μαϊου διοργανώθηκε από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή στο Ιερό Πανελλήνιο Προσκύνημα Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο Όρος.

Eκδήλωση _Βυζ.χορού_Ανάληψη_ΧΑΙΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑΤο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης με χαρά σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει το Σύνολο του Βυζαντινού Χορού με ύμνους αφιερωμένους στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Θείας Αναλήψεως την Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 και ώρα 20.00΄.Θα ήταν χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

«Η ΔΕ ΓΥΝΗ ΝΑ ΦΟΒΗΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ »

 Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 16 Μαϊου 2018 και ώρα 8:00 μ.μ. , στο Συνεδριακό  Κέντρο του       Δ. Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ», για να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση του σχολείου μας
 «Η ΔΕ ΓΥΝΗ ΝΑ ΦΟΒΗΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ».

Διοργάνωση της Θεματικής Εβδομάδας στο Γυμνάσιο ΚορινούΜε ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Γυμνάσιο Κορινού η διοργάνωση της θεματικής εβδομάδας με τίτλο «Σώμα και Ταυτότητα & Δράσεις Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας». Πρόκειται για ένα σχετικά νέο θεσμό που για δεύτερη φορά φέτος εφαρμόζεται σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας.

ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ του ΚΚΕΤη Δευτέρα 14 Μάη στις 19:00 πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΙ Κατερίνης η παρουσίαση του βιβλίου της Αλεξάνδρας Κολοντάι με τίτλο «Το γυναικείο ζήτημα από την πρωτόγονη κοινωνία στην σύγχρονη εποχή». Την βιβλιοπαρουσίαση έκανε η Λίνα Χατζηκυριάκου, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Εκδήλωση μνήμης για τη γενέθλια μέρα της Ν. Μηχανιώνας


ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣΤο Κίνημα Αλλαγής, το προοδευτικό κίνημα της νέας εποχής, μετά τη συγκρότηση των κεντρικών του οργάνων και των τομέων πολιτικής προχωρά σε συγκρότηση των δυνάμεων του κατά νομό σε όλη την Ελλάδα.