19 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού: Ο Σωτήρης Τσιώμος στο πλευρό του Παναγιώτη ΚαζάΜε χαρά υποδεχόμαστε στο συνδυασμό μας, «Η Βόρεια Πιερία της καρδιάς μας», τον Σωτήρη Τσιώμο, ιδιωτικό υπάλληλο από το Λιβάδι, ως υποψήφιο στη Δημοτική Ενότητα Κολινδρού.

Ένας άνθρωπο με συμμετοχή και δράση στα κοινά, με αγάπη για τον τόπο του και έντονη διάθεση προσφοράς.Παναγιώτης Καζάς: «Σωτήρη, σε ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα μας».

Η ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΠΑΤΣΙΟΔΗΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΗΛΙΑΣΤην Νεκταρία Πατσιοδήμου, Φιλόλογο ΑΠΘ, ανακοίνωσε ως υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο Μηλιάς με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ο επικεφαλής, υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.

«Δήμητρα θα με παντρευτείς;»Ο πιο... ερωτικός Ολυμπιακός αποφάσισε να ζητήσει σε γάμο την καλή του μέσα στο γήπεδο «Καραϊσκάκης».


Ο 21χρονος Σίμος από τη Λήμνο αποφάσισε να κάνει την πιο... Ολυμπιακή πρόταση γάμου στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου.

"Στην Ημαθία δεν θα αλλάξουν οι πινακίδες από Σκόπια σε Βόρεια Μακεδονία"Θέλω να υπογραμμίσω για μια ακόμη φορά την ταύτισή μου, με τις απόψεις του περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κώστα Καλαϊτζίδη