17 Σεπτεμβρίου 2020

Ζητείται πωλήτρια εως 29 ετών από κατάστημα ενδυμάτων στη Βέροια
Ζητείται πωλήτρια, κάτοχος κάρτας ανεργίας, για πλήρη απασχόληση σε κατάστημα ενδυμάτων, στο πλαίσιο επιδοτούμενου προγράμματος του ΟΑΕΔ, που αφορά ηλικίες 18-29. 

Αποστολή βιογραφικών στο bitsfashiongr@gmail.com ή στο κατάστημα «BITS fashion» Ελ. Βενιζέλου 16.


veriotis.grΔημοτική Αστυνομία Βέροιας: Μόνο με άδεια χρήσης η κατάληψη δημοσίων χώρων
Η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας επισημαίνει προς όλους τους ιδιοκτήτες καταστημάτων και περιπτέρων, που χρησιμοποιούν κοινόχρηστους χώρους (πεζόδρομους, πεζοδρόμια) να προμηθεύονται και να ανανεώνουν τις άδειες χρήσης κοινόχρηστων χώρων σύμφωνα με το άρθρο 6 παραγ.1 του υπ’αρίθμ.188/2015 Κανονισμού Χρήσης Παραχωρούμενων Κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Βέροιας και του Ν.4483/2017(άρθρο 55).

Πιερία-Ημαθία-Πέλλα : Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα έως 30/9 λόγω κορονοϊού
Με απόφαση της κυβέρνησης όπως γνωστοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα έως 30 Σεπτεμβρίου 2020.
Υπενθυμίζεται ότι σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων παραμένουν η Χαλκιδική, η Ζάκυνθος, η Λέσβος, η Πέλλα,η Πιερία, η Ημαθία, το Κιλκίς, η Μύκονος, τα Χανιά και το Ηράκλειο.


Δείτε την σχετική απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ εδώ

Σκύδρα: Κατέγραφε γυμνή τη γυναίκα και τα παιδιά του και πουλούσε το υλικό ;
Στη διερεύνηση μίας περίεργης υπόθεσης βρίσκονται οι Αρχές στην περιοχή της Σκύδρας στην Πέλλα.Πατέρας φέρεται να κατέγραφε με κρυφή κάμερα τη σύζυγο του και τα ανήλικα παιδιά του, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Το κουτόχορτο του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης


Τα χόρτα δεν γνωρίζουν με ποιον συνδυασμό εκλεχτήκατε κ. Τσιουκάνη. Τα χόρτα ως γνωστόν απλά φυτρώνουν. Δεν ψηφίζουν στις δημοτικές εκλογές και δεν τους νοιάζει ποιος θα τα κόψει. Προφανώς, άμα είχαν άποψη, θα προτιμούσαν να μην τα κόβει κανένας.

Τι ακριβώς συμβαίνει με τους μετανάστες στην Κατερίνη; Πώς θέλει να εμπλακεί ο Δήμος;
Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο θέμα της παρουσίας μεταναστών στην Πιερία και ειδικά στον Δήμο της Κατερίνης. Εκτός από τα ασυνόδευτα παιδιά που μάθαμε ότι έφτασαν στον Παντελεήμονα, πρόσφατα η δημοτική εταιρία που διαχειρίζεται τα πάρκιγκ του Δήμου Κατερίνης έλαβε απόφαση να εμπλακεί ενεργά στο θέμα των μεταναστών!

Πιερία: Συνελήφθη να καλλιεργεί 23 δενδρύλλια κάνναβης
Στο πλαίσιο αστυνομικών δράσεων στην εδαφική αρμοδιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας που έχουν ως στόχο την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά 3 ημεδαποί άνδρες.