11 Απριλίου 2019

Κατερίνη: Δικογραφία σε βάρος 24χρονης για κλοπή αλυσίδων αξίας 2200 ευρώΑπό την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε

δικογραφία σε βάρος 24χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από

την έρευνα, τον τελευταίο μήνα σε περιοχές της Πιερίας ενεργώντας

μαζί με μία συνεργό της, αφαίρεσαν από την κατοχή 4 ηλικιωμένων

γυναικών, αλυσίδες που φορούσαν στο λαιμό τους συνολικής αξίας

2.200 ευρώ.

Δωρεάν διανομή προϊόντων γυναικείας υγιεινής στη ΒέροιαΤο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με την ένωση «Μαζί για το Παιδί», πραγματοποίησαν διανομή προϊόντων γυναικείας υγιεινής στις 9/4/2019, στο πλαίσιο της εκστρατείας #MinEisaiApousa της Always, για την κάλυψη των ετήσιων αναγκών 116 κοριτσιών ηλικίας 12 έως 18 ετών στις ωφελούμενες οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Ανοικτή,πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για τις ευρωεκλογές στις 13 Απριλίου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣΔρ. Νάνσυ Μαλλέρου "Τρόποι να πετύχουμε τους στόχους μας και να ηγηθούμε της ζωής μας”Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Απριλίου 2019 στη Συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας, μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση με ομιλήτρια την Life Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου,

με θέμα : "Η Αυτο-ηγεσία είναι η νέα ηγεσία: Τρόποι να πετύχουμε τους στόχους μας και να ηγηθούμε της ζωής μας”.

Οργανωτική συνδιάσκεψη του «Λίκνο των Μουσών» στις Καρυές ΠιερίωνΤο Ινστιτούτο Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πιερίας – Ολύμπου το «Λίκνο των Μουσών» εργάζεται σε εθελοντική βάση για την ανάδειξη, προβολή και αξιοποίηση του υλικού και άυλου πλούτου της Πιερίας. Το έργο του θα συμβάλει στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη.

Δωρεά έντεκα (11) στρωμάτων στο Γενικό Νοσοκομείο ΚατερίνηςΤην ικανοποίηση του εξέφρασε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης για την δωρεά έντεκα (11) στρωμάτων που θα καλύψουν ανάγκες του νοσοκομείου, αντικαθιστώντας άλλα παλαιότερα, από την κα Μιρέλα Μπούσιου, ανιψιά του Χρήστου Μπούσιου, ο οποίος μετά θάνατον άφησε στο Γ.Ν. Κατερίνης πέρα από την συγκεκριμένη δωρεά, ακίνητη περιουσία μεγάλης αξίας.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ΚατερίνηςΓια πρώτη φορά από την ίδρυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Κυριακή 31 Μαρτίου διεξήχθησαν εκλογές σε Πανελλήνιο επίπεδο, με διευρυμένο εκλογικό σώμα σύμφωνα με το νέο καταστατικό του Οργανισμού, για την εκλογή του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, των λοιπών Κεντρικών Οργάνων, καθώς και για την εκλογή των Περιφερειακών Διοικητικών Συμβουλίων.


Το όνομα του Γέροντα Μητροπολίτη Αγαθόνικου φέρει η πρότυπη Βιβλιοθήκη του 17ου ΔημοτικούΤο όνομα του Γέροντα Μητροπολίτη Αγαθόνικου φέρει η πρότυπη Βιβλιοθήκη που κοσμεί το περιβάλλον του 17ου βιοκλιματικού Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης ενισχύοντας την εκπαιδευτική διαδικασία. Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που έχει διαμορφωθεί και εξοπλιστεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και προδιαγραφές σχολικών αιθουσών βιβλιοθήκης – αναγνωστηρίου.