23 Απριλίου 2021

Πανέμορφο το νέο πρακτορείο ΚΤΕΛ έκδοσης εισιτηρίων στο Λιτόχωρο
Σε λειτουργία είναι το νέο πρακτορείο έκδοσης εισιτηρίων στο Λιτόχωρο,που βρίσκεται πλέον στην οδό Αγίου Νικολάου 80.
Για πληροφορίες δρομολογίων καθώς και για πληροφορίες σχετικά με την αποστολή δεμάτων καλέστε στο 23520 81271.

Θάνος Συντριβάνης: Από το Γυμνάσιο Λεπτοκαρυάς δεκτός με Υποτροφία στο Pomona College Αμερικής !


Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Γυμνασίου Λεπτοκαρυάς με μεγάλη μας χαρά συγχαίρουμε τον μαθητή μας Θάνο Συντριβάνη από τη Σκοτίνα Πιερίας, που έγινε δεκτός με υποτροφία σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής, και συγκεκριμένα στο Pomona College.

Περιφερειακές συνδιασκέψεις των στελεχών της Νέας Γενιάς του Κινήματος Αλλαγής στην Κ. Μακεδονία
Οι περιφερειακές συνδιασκέψεις των στελεχών της Νέας Γενιάς του Κινήματος Αλλαγής συνεχίστηκαν χθες στην Κεντρική Μακεδονία, δίνοντας εκ νέου το βήμα σε νέους ανθρώπους να θέσουν στο επίκεντρο ανησυχίες τους αναφορικά με το μέλλον, να τοποθετηθούν για τις πολιτικές εξελίξεις και να προτείνουν λύσεις ριζοσπαστικές, ικανές να δημιουργήσουν νέες διεξόδους για τη γενιά μας.

Πιερία: Έκλεψε ηλεκτροκίνητο δίκυκλο αλλά συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας
Συνελήφθη χθες (22 Απριλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας,

από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας

ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την

ίδια ημέρα, αφαίρεσε ένα ηλεκτροκίνητο δίκυκλο όχημα ημεδαπού, αξίας

1.200 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον

ιδιοκτήτη του.

Κορωνοϊός: Ένας χρόνος λειτουργίας της Γραμμής Ψυχολογικής Υποστήριξης του Δήμου Κοζάνης
Τις ανησυχίες τους για την πανδημία και τις επιπτώσεις της απομόνωσης εκφράζουν οι πολίτες, τηλεφωνώντας στη Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης του Δήμου Κοζάνης 2461028120.

Η εν λόγω γραμμή, που ξεκίνησε να παρέχει υπηρεσίες στους δημότες μεσούσης της υγειονομικής κρίσης, έχει κλείσει ένα χρόνο λειτουργίας, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε πολίτες σε όλο το εύρος του Δήμου Κοζάνης.

Έγκριση Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ για το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης
Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης συμμετέχει στο εγκεκριμένο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+ με τίτλο «Digital cOmpetence to teach youth wIth migranT background (DO-IT)". Στο εν λόγω πρόγραμμα συμμετέχουν η εταιρεία "Ecepaa: The European Centre for Economic and Policy Analysis and Affairs", από το Βέλγιο η οποία είναι και συντονιστής του προγράμματος,

Απομακρύνθηκε περίπτερο στην Παραλία Κατερίνης
Περισσότερος χώρος στους πεζούς παραδόθηκε στην Παραλία μετά την απομάκρυνση ενός ακόμη περιπτέρου από κοινόχρηστο χώρο στην Τοπική Κοινότητα Παραλίας.

Μετά τις απαιτούμενες ενέργειες της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου και σε εκτέλεση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης για μη ανανέωση της μίσθωσης, η κατασκευή απομακρύνθηκε από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας και αφού ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή εκτέλεση του έργου.