31 Ιανουαρίου 2019

Αυλαία έναρξης των εκδηλώσεων «Φώτια 2019» της Ιεράς Μητροπόλεως ΚίτρουςΠραγματοποιήθηκε η έναρξη των εκδηλώσεων «Φώτια 2019» της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. Ο καταξιωμένος αυτός θεσμός, με φετινό θέμα «Ενορία: κύτταρο ζωής!», αναδεικνύει το πολυδιάστατο του ρόλου και της αξίας της Ενορίας, με ένα ευρύ πρόγραμμα λατρευτικών, θεολογικών, μουσικών, εικαστικών και επιστημονικών εκδηλώσεων.

Αποκατάσταση και νέα διαμόρφωση πεζοδρομίων στα Ευαγγελικά ΚατερίνηςΤην άνετη πρόσβαση και ασφαλή κίνηση των κατοίκων εξυπηρετεί η αποκατάσταση και επίστρωση πεζοδρομίων με κυβόλιθους με τη χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον, στις οδούς Χαριλάου Τρικούπη & Μάρκου Μπότσαρη (Πολεοδομική Ενότητα Ευαγγελικών), στην οποία - μεταξύ άλλων - επικεντρώνονται την τρέχουσα εβδομάδα, οι παρεμβάσεις συνεργείων της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης.

Ανοικτή επιστολή του Γιώργου Παπαδημητρίου προς τους δημότες της ΚατερίνηςΣε όλη μου τη ζωή έζησα με 2 βασικούς κανόνες. Να είμαι ξεκάθαρος και ειλικρινής και ν’ αγαπώ τον τόπο μου. Αυτά πρεσβεύω όλα μου τα χρόνια, και με βάση αυτές τις αξίες αποφάσισα κατ’ αρχάς να ασχοληθώ με τα κοινά. Οι λόγοι για τους οποίους επέλεξα να συμπορευθώ με τον Θανάση τον Λιακόπουλο είναι οι εξής:

Ενα σπουδαίο βιβλίο παρουσιάζει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας12 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 18:30


Καπνικός Σταθμός Κατερίνης, Φλέμινγκ 8, Κατερίνη 60100 (δίπλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων)

Παράταση 15 ημερών δίνεται στον 6ο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Διηγήματος

Παράταση 15 ημερών δίνεται στον 6ο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Διηγήματος που διεξάγεται από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας. Οι συγγραφείς μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα διηγήματά τους μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 24:00. Δεν θα δοθεί άλλη παράταση.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ομάδας otoposmou.gr, στην ενότητα: Διαγωνισμός διηγήματος.
Η συντονιστική επιτροπή του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Έγινε με επιτυχία η συγκέντρωση των υποψηφίων του ΚΚΕ για το Δήμα Κατερίνης και την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας στην ΕΚΑΒΗ.
Στην συγκέντρωση μίλησαν ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Μ. Παπαδόπουλος ο υποψήφιος περιφερειαρχης Κ. Μακεδονίας Σωτήρης Αβραμοπουλος και ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Ν. Τσουπεης.
Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ του ΚΚΕ Α. Παπαδόπουλος ο οποίος έκανε και την παρουσίαση των υποψηφίων.


ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΚΕ .