14 Νοεμβρίου 2018

Βελτίωση της λειτουργικότητας κοινόχρηστων χώρων & αθλητικών εγκαταστάσεων στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό ΚέντροΣημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της λειτουργικότητας κοινόχρηστων χώρων άθλησης και αθλητικών εγκαταστάσεων είναι σε εξέλιξη στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης από την αντιδημαρχία τεχνικών έργων.

Ασφαλείς διαδρομές για την πρόσβαση των μαθητών στο 9ο Δημοτικό ΣχολείοΣτην οδό Αθανασίου Αστερίου, στο ύψος του 9ου δημοτικού σχολείου συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς, οι εργασίες κατασκευής πεζοδρομίων και τοποθέτησης κυβόλιθων από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης.

Εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας 47χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμωνΔηλώσεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Υποστρατήγου Μιλτιάδη Πουρσανίδη:

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας,
Η Ελληνική Αστυνομία καθημερινά διεξάγει έναν επίμονο αγώνα για την αντιμετώπιση όλων των μορφών εγκληματικότητας, στοχεύοντας στην βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών, με την αποτροπή και εξιχνίαση εγκλημάτων που πλήττουν τη ζωή, την περιουσία, αλλά και γενικότερα το επίπεδο ζωής των πολιτών.

Επίδομα στέγασης έως 210 ευρώ για 300.000 νοικοκυριάΑνάσα σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά που μένουν στο νοίκι ή έχουν στεγαστικό δάνειο πρώτης κατοικίας δίνει από το 2019 το πρόγραμμα του επιδόματος στέγασης. Μέσω του νέου αυτού προγράμματος, που αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από τον Ιανουάριο, θα επιδοτούνται με ποσό από 70 έως 210 ευρώ τον μήνα νοικοκυριά που επιβαρύνονται με το κόστος εξυπηρέτησης στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας ή διαμένουν σε μισθωμένο σπίτι. Τα κριτήρια θα είναι κοινά για όλους, εισοδηματικά και περιουσιακά.

Εσπερινά Κηρύγματα στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως ΚατερίνηςΆρχισαν και για τη τρέχον εκκλησιαστικό έτος τα εσπερινά κηρύγματα στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, μία καθιερωμένη ποιμαντική και κατηχητική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

"Ο Δήμος Κατερίνης ποτέ δεν στήριξε το Κοινωνικό Παντοπωλείο"Παρακολουθήσαμε την συνέντευξη του δημάρχου Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη στην web tv του aftodioikisi.gr. Στο σημείο 4.52 της συνέντευξης του ο κ. Χιονίδης αναφέρει: “συμμετείχαμε κατά το ήμισυ σε όλα τα συσσίτια της Εκκλησίας και στα Κοινωνικά Παντοπωλεία”.