2 Οκτωβρίου 2018

Η έρευνα που βάζει τέλος στα αντρικά προβλήματα μια για πάντα

Μία επιστημονική έρευνα από το πανεπιστημίου του Μιλάνου με επικεφαλή τον καθηγητή Mario Dell’ Agli και την ερευνητική του ομάδα, έρχεται για να βάλει τέλος πλέον σε ένα πρόβλημα ταμπού που επηρεάζει την ζωή εκατομμυρίων αντρών στον κόσμο.

Αυτό το σουτιέν ευθύνεται για τους πολλούς χωρισμούς ζευγαριών στην Ελλάδα!

Τελικά τι θέλει ένας άντρας για να ξενοκοιταξει;
Ένα ωραίο πρόσωπο, λίγο νάζι, ένα ωραίο στήθος και μία καλή οπίσθια όψη. Ε λοιπόν επειδή το πρώτο είναι κάτι σχετικό και επειδή η ομορφιά είναι κάτι που ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο, και επειδή το δεύτερο είναι κάτι που πολλές φορές δεν είναι καν απαραίτητο.

Το βραβευμένο ελληνικό superfood με δεκάδες θεραπευτικές ιδιότητες

Από αρχαιοτάτων χρόνων η ελληνική βοτανολογία δίνει τις λύσεις για εκατοντάδες παθογένειες και ασθένειες του ανθρώπινου οργανισμού.

Το απόλυτο δώρο που κάνει τον άντρα Θεό του έρωτα και την γυναίκα ευτυχισμένη"

Κι όμως υπάρχει ένα προϊόν που χαρίζει παθιασμένες στιγμές αχαλίνωτου σεξ σε ζευγάρια και μάλιστα χρησιμοποιείται από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην βιομηχανία των ερωτικών ταινιών εδώ και αρκετά χρόνια.

Υπογραφή τελικού συμφώνου Αδελφοποίησης 5ου Γυμνασίου Κατερίνης- Νο 12 imeni Zhukova ΡωσίαςΤην Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:00 στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο του Γκελεντζίκ έγινε η επίσημη τελετή υπογραφής του Συμφώνου Συνεργασίας του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης και του 9ου Δ.Σχ. Κατερίνης με το σχολείο Νο 12 imeni Zhukova της πόλης Γκελεντζίκ στο πλαίσιο του προγράμματος αδελφοποίησης 26 σχολείων της Κ. Μακεδονίας με 13 σχολεία της Ν. Ρωσίας, στα οποία διδάσκεται η ελληνική ως β΄ ξένη γλώσσα.

ΝΕΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ Γ.Ν ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-7 ΝΕΟΙ ΙΑΤΡΟΙΣτο πλαίσιο αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού υποδομών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, μικρών και μεγάλων μονάδων του Δημόσιου συστήματος Υγείας σε όλη τη χώρα, ανακοινώνουμε σήμερα με ικανοποίηση την από 27/9/2018 απόφαση του Υφ. Οικονομίας και Ανάπτυξης Στ. Γιαννακίδη για την έγκριση ένταξης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του 2018 (στην ΣΑΕ 091) των παρακάτω έργων συνολικού προϋπολογισμού 5,5 εκατ. περίπου, που θα καλύψουν τρέχουσες και πάγιες ανάγκες προτεραιότητας στις μονάδες αυτές.

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ : ΝΕΩΝ ΗΛΙΚΙΑ :2003-2004
ΦΙΛΙΚΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 3-10-2018
Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την ΤΕΤΑΡΤΗ 3-10-2018 και ώρα 15:00 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για φιλικό αγώνα.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΟ ΔΙΕΚ ΤΟΥ ΓΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΜε την καθιερωμένη τελετή αγιασμού ξεκίνησε η νέα εκπαιδευτική περίοδος του ΔΙΕΚ του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ανέστη Μυστρίδη, της Διευθύντριας της Σχολής κα. Φωτεινής Μπαλαούρα, των εκπαιδευτικών και των σπουδαστών.

Η κρέμα που εξαφανίζει ρυτίδες και σπυράκια από το πρώτο 24ωρο

Η αλήθεια είναι ότι σε καμιά γυναίκα δεν αρέσουν τα σημάδια του χρόνου, οι ρυτίδες και τα σπυράκια στο πρόσωπό της.
Ωστόσο υπάρχει μία κρέμα που θα σας κάνει να την λατρέψετε από την πρώτη κιόλας χρήση και θα σας χαρίσει από 5 εώς και 15 χρόνια στην εμφάνισή σας.