14 Φεβρουαρίου 2021

Ταξίαρχος πλεον ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας Γιώργος Τζήμας
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Ταξίαρχο πλέον της ΕΛ.ΑΣ. Γιώργο Τζήμα για την επάξια προαγωγή του. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και παραμονή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.

Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα

Βουλεύτρια Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Aldente Delivery "Με γνώμονα την ασφάλεια των διανομέων μας, σήμερα θα παραμείνουμε κλειστά"


Διδάσκει ήθος και επαγγελματική συνείδηση η ανακοίνωση του Aldente Delivery στο fb. Μπράβο στα παιδιά που μπροστά στο κέρδος, βάζουν πρώτα την ασφάλεια των συνεργατών-διανομέων τους !  

Τα νέα μέλη της Ν.Ε Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία
ΤοΣάββατο 13/2/2021 διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών της Ν.Ε Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με την συμμετοχή εκλεκτόρων όπως προβλέπει το καταστατικό του κόμματος και με την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων.Άμεσα θα συγκληθεί η νέα Ν.Ε σε σώμα για να εκλέξει συντονιστή και αναπληρωτή συντονιστή, καθώς και τους υπεύθυνους των τμημάτων.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας παρούσα στα σημεία ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας
«Όσο τα καιρικά φαινόμενα είναι έντονα, τόσο και οι προσπάθειες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, με όλο το διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό, αυξάνουν και υπερβάλλουν τα προβλεπόμενα, εφαρμόζοντας με δυναμική αναπροσαρμογή το σχέδιο αποχιονισμού και αντιπαγετικής προστασίας», σημειώνει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου.

Αν νομίζεις πως το χιόνι είναι χαριτωμένο... προσπάθησε να κοιμηθείς σε αυτό
Με έναν πρωτότυπο τρόπο ο Πρόεδρος της Κοινωνικής Οργάνωσης Αντικρίση, Δημήτρης Καραμπουρούνης, θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα για όλους εκείνους που ζουν στο δρόμο καθώς και για τα αδέσποτα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες από τον βαρύ χιονιά.

Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία στην Κεντρική Μακεδονία με απόφαση του Περιφερειάρχη
Κλειστά θα παραμείνουν για αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Κατερίνη: 16 μηχανήματα επιχειρούν αυτή την ώρα για την αντιμετώπιση του χιονιά
Υπό τον συντονισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, σε διαρκή επιχειρησιακή δράση έχει τεθεί ο μηχανισμός του Δήμου Κατερίνης και το αρμόδιο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, οι εργαζόμενοι στις αντιδημαρχίες Τεχνικών Έργων, Καθαριότητας, Πρασίνου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και ιδιαίτερα τις χιονοπτώσεις και τον παγετό, που εξακολουθούν να εκδηλώνονται σε περιοχές του Δήμου μας.

Δήμος Κατερίνης: Δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα οι Βρεφονηπιακοί - Παιδικοί σταθμοί & τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ
Με απόφαση του Δημάρχου Κατερίνης, οι Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί σταθμοί του ΟΠΠΑΠ & της ΔΗΚΕΔΗΚ του Δήμου Κατερίνης, καθώς και τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, θα παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και της επικράτησης ισχυρού παγετού.

Ανάλογα με την εξέλιξη της κακοκαιρίας, ο Δήμαρχος Κατερίνης σε συνεργασία με τους Προέδρους του ΟΠΠΑΠ και της ΔΗΚΕΔΗΚ αντίστοιχα, θα επαναξιολογήσουν αύριο το πρωί την κατάσταση και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.