8 Αυγούστου 2018

ΗΛΕΚΤΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΠΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝ

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝ
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 8  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η 5η Εποχή, συνεχίζοντας την δημιουργική παρουσία της στο χώρο του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού, προγραμματίζει για το καλοκαίρι του 2018 την τραγωδία του Ευριπίδη «ΗΛΕΚΤΡΑ».

Συνελήφθη 29χρονος για κλοπή χρημάτων από παρεκκλήσιΣυνελήφθη στις (6 Αυγούστου 2018) το πρωί στην Κατερίνη, από

αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας,

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Κατερίνης ζητά τη βοήθεια σου!Μεταξύ 9 και 14 Αυγούστου 2018, καθημερινά από 10:00 έως 13:00, στην κλιματιζόμενη αίθουσα της «Παραμυθούπολης», θα πραγματοποιείται απογραφή υλικού των Κοινωνικών Δομών του Καπνικού Σταθμού. Σας παρακαλούμε να βοηθήσετε δηλώνοντας συμμετοχή εδώ .

Αντιμετώπιση της Διάβρωσης Ακτών στον ΠλαταμώναΕγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Δίου – Ολύμπου για την κατασκευή του λιμενικού έργου «Αντιμετώπιση της Διάβρωσης Ακτών στον Πλαταμώνα» προϋπολογισμού 3.230.000 € που υποβλήθηκε στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας, Άξονας Προτεραιότητας 05 «Προώθηση της προσαρμογής στην κλιματική, της πρόληψης και της διαχείρισης κινδύνων», ο οποίος χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Η κρέμα που στέλνει στην ανεργία τον πλαστικό χειρούργο και τα ινστιτούτα ομορφιάς!

Έχουμε ξανά γράψει παλιότερα για την δύναμη των προβιοτικών και την τεχνολογική επανάσταση της κοσμητολογίας να καταφέρει να δημιουργήσει κρέμα περιποίησης η οποία είναι εμπλουτισμένη με προβιοτικά και κάνει σχεδόν θαύματα.

Αιγίνιο: Η Βάπτισή της Μαρκέλλας και του Γρηγόρη

Τα δίδυμά τους Μαρκέλλα και Γρηγόρη βάπτισαν την Κυριακή στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στο Αιγίνιο ο Φάνης Αργυριάδης και η Μαρία Μαυροπούλου.
Νονοί των παιδιών οι Ελένη και Θεόδωρος Κοτσελίδης καθώς και οι Θωμάς Μαυρόπουλος και Μορφούλα Κουφοπούλου.

Κολινδρός.....Μια πόλη, μια Ομάδα, μια Ιστορία


Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών 2018 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018, ώρα 20:00, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση εκπροσώπων με θέμα την οργάνωση του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών 2018.