23 Ιανουαρίου 2020

Εξορμήσεις του Δ.Κατερίνης σε Τοπικές Κοινότητες για την πρόληψη και αντιμετώπιση του σακχάρουΜια νέα δράση στον τομέα της υγείας προωθεί ο Δήμος Κατερίνης στην περιφέρεια της πόλης. Πρόκειται για δωρεάν σακχαρομετρήσεις σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες, με σκοπό την έρευνα του προδιαβήτη.

Δίας Δίου - Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 0-1Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι όπου το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Δίας Δίου ηττήθηκε με 0-1 από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου εντός έδρας στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας.

Δήμος Κατερίνης: Αναβαθμίζονται αισθητικά & λειτουργικά οι στάσεις αστικών λεωφορείωνΑίτημα για την υπαγωγή στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» των δαπανών για τις παρεμβάσεις που κρίνονται απαραίτητες για την προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού διατύπωσε ο Δήμος Κατερίνης, με τη θετική γνωμοδότηση των συγκοινωνιών Αθηνών ΟΑΣΑ Α.Ε.

2.000 δημότες "επικοινωνούν" με το δήμο Κατερίνης μέσω της εφαρμογής novovilleΕντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα της χρήσης της εφαρμογής Novoville στο Δήμο Κατερίνης, καθώς 259 από τα 532 αιτήματα δημοτών που αφορούν ζητήματα καθημερινότητας έχουν ήδη ικανοποιηθεί στις πρώτες 50 ημέρες λειτουργίας του προγράμματος.

Πολλαπλές παρεμβάσεις στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου ΚατερίνηςΣειρά προγραμματισμένων παρεμβάσεων είναι σε εξέλιξη στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο (κτίριο θεάτρου και πολιτιστικών εκδηλώσεων) του Δήμου Κατερίνης. Ειδικότερα την τρέχουσα περίοδο οι παρεμβάσεις επικεντρώνονται στην τοποθέτηση ως εξής: