2 Μαρτίου 2019

Κίνημα Αλλαγής Πιερίας : Αύριο που θα ψηφίσουν για συνέδρους τα μέλη του ΚινήματοςH εκλογική διαδικασία εκλογής συνέδρων για το 2Ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής , θα διεξαχθεί την Κυριακή 03 Μαρτίου 2019 και ώρες 08:00 πμ – 19:00 μμ . Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής. Τα εκλογικά κέντρα για τις ΤΟ του Νομού Πιερίας και οι υποψήφιοι είναι:

Νεκρός ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικών Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής ΜακεδονίαςΟ 46χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη, στην περιοχή του Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, σύμφωνα με το seleo, ο άτυχος άνδρας ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικών Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Τσαλής.

Καταδικάστηκαν 3 στελέχη της ΔΕΗ στην Κοζάνη για μόλυνση νερούΤην καταδίκη των τριών εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων, στελεχών της ΔΕΗ στα ορυχεία της περιοχής επέβαλλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, αναφορικά με την υπόθεση της μόλυνσης των νερών τεσσάρων χωριών του νομού με εξασθενές χρώμιο.

Κώστας Καπελίδης "Η δύναμη και η δυναμική του τοπικού τουριστικού προϊόντος."Η δύναμη και η δυναμική του τοπικού τουριστικού προϊόντος.

Συχνά ακούγεται και ακόμη συχνότερα γίνεται πεδίο διαμάχης στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων ενίσχυσης του τουρισμού το περιεχόμενο της καινοτομίας στον τουρισμό και ιδίως στην τουριστική επιχείρηση η οποία παρά τις όποιες δημοσιονομικές αλλά και οικονομικές δυσκολίες του κρατικού συστήματος οφείλει να ανασυνταχθεί και να στρέψει το βλέμμα σε ένα νέο πλαίσιο οικονομικών ευκαιριών αλλά και εξωστρέφειας.

Αποστόλης Λιακόπουλος: 8 προβλήματα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και οι λύσεις(Του Αποστόλη Λιακόπουλου, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»)Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κατερίνη αλλά και τα υπόλοιπα σημεία του Δήμου μας δεν έτυχαν της προσοχής που δικαιούνται. Αντιμετωπίστηκαν και αντιμετωπίζονται μόνο ως «εύκολα λεφτά» για τον Δήμο και κανείς δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά με τα προβλήματά τους.