26 Φεβρουαρίου 2018

Ανακοίνωση για κλειστά σχολεία στον Δήμο Πύδνας Κολινδρού για τις 27-2-2018Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού με την απόφαση του αριθ. 114/26-2-2018, αποφασίζει την διακοπή των μαθημάτων στα Σχολεία όλων των βαθμίδωνΕκπαίδευσης σε όλο τον Δήμο στις 27-2-2018 λόγω εκτάκτων συνθηκών, που δημιουργήθηκαν από την έντονη και συνεχή χιονόπτωση που επικρατεί στιςΔημοτικές Ενότητες του Δήμου και των προβλημάτων που δημιουργούνται στην μετακίνηση των μαθητών όπως και για τα υπολείμματα χιονιού και πάγου πουβρίσκονται εντός των αύλειων χώρων των Σχολείων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 28 /02/2018 ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ


Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ:ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΗ Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, βρίσκεται στο πεδίο και επιχειρεί για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, που έχουν ξεκινήσει από χθες το βράδυ (25.02.2018) με έντονες χιονοπτώσεις σε όλη την επικράτεια της Πιερίας.

Υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας στο ΛιτόχωροΤον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο υποδέχτηκε στο Λιτόχωρο προχθες, 24 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος στο πλαίσιο των εορτασμών της 140ης επετείου της Επανάστασης του Ολύμπου.

Σε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης του επιχειρεί με μηχανήματα ο Δήμος ΚατερίνηςΣε πλήρη εξέλιξη από τα ξημερώματα βρίσκονται οι επιχειρήσεις συνεργείων του Δήμου Κατερίνης, με συντονισμένες ενέργειες, με το μηχανολογικό εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει, για τον αποχιονισμό στα ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου, όπου συνεχίζονται οι έντονες χιονοπτώσεις.

Μεγάλος όγκος χιονιού στον Δήμο Πύδνας-ΚολινδρούΛόγω του απρόσμενου μεγάλου όγκου χιονιού που έπεσε και συνεχίζει να πέφτει, σύσσωμο το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου με τα μηχανήματα βρίσκονται σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού του Συλλόγου μας και των Νόμων 1712/1987 και 2081/1992, καλούμε όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης να παρευρεθούν στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10.00, στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης (επί της οδού 16ης Οκτωβρίου 2 στον 4ο όροφο), για να συζητήσουν και να πάρουν απόφαση για τα παρακάτω θέματα.

Εξαφανίστηκε ο 17χρονος Αλέξανδρος ΤανίδηςΣτις 21/02/2018, εξαφανίστηκε από την Πυλαία Θεσσαλονίκης, ο Αλέξανδρος Τανίδης 17 ετών. Ο Αλέξανδρος έχει καστανά μαλλιά, πράσινα μάτια, έχει ύψος 1,66 μ. και ζυγίζει 70 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν και μαύρο παντελόνι φόρμας.

Χιονισμένο Πάρκο Κατερίνης

Φώτο Periklis Hatzigiannis

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων δεν θα γίνουν σήμερα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων δεν θα γίνουν σήμερα Δευτέρα 26
Φεβρουαρίου τα προγραμματισμένα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης.

Δήμος Κατερίνης: Συντονισμένες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίαςMε κάθε διαθέσιμο μέσο, στην ασφάλεια των πολιτών και στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, όπου τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς και στο οδικό δίκτυο ευθύνης του γενικότερα, συνδράμουν από τις πρώτες πρωινές ώρες, οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.

Δήμος Κατερίνης: Κλειστά σήμερα Δευτέρα, τα σχολεία όλων των βαθμίδων


Με απόφαση της αρμόδιας αντιδημάρχου Κατερίνης, Παρθένας Μακρίδου Παρτσαλίδου και κατόπιν σχετικού αιτήματος των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, αντίστοιχα, κλειστά θα παραμείνουν λόγω των χιονοπτώσεων και γενικότερα των δυσμενών καιρικών συνθηκών, σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Κατερίνης.