30 Νοεμβρίου 2017

ΑΣ Τιτάνες Δράμας - ΣΦΚ Πιερικός ΑρχέλαοςΟ Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει τους Τιτάνες Δράμας, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 12:00, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Δράμας Δημήτρης Κραχτίδης, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

“LIVE YOUR LIFE!” στο Γυμνάσιο και ΓΕ.Λ. ΚορινούΜε κεντρικό μήνυμα “LIVE YOUR LIFE!” ολοκληρώθηκε η τοιχογραφία σε τμήμα του εξωτερικού τοίχου του περίβολου στο Γυμνάσιο και ΓΕ.Λ. Κορινού. Το έργο υλοποιήθηκε στα πλαίσια πιλοτικής εφαρμογής στον Κορινό Πιερίας ενός προγράμματος φιλοξενίας καλλιτεχνών με στόχο την κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη στην περιφέρεια.

Ονομαστήρια Γέροντος Μητροπολίτη ΑγαθονίκουΤην Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου η Τοπική μας Εκκλησία πανηγυρίζει το γεγονός της μετακομιδής του ιερού λειψάνου του Αγίου Μάρτυρος Αγαθονίκου από την Καβάλα στην Κατερίνη.

ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΜε τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και τη συναυλία του μουσικού σχήματος «ΟΝΙΡΑΜΑ» στην Πλατεία Αριστοτέλους, ξεκινούν σήμερα , Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017, στις 20.00, οι εορταστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Το σύνολο των προγραμματισμένων δράσεων παρουσιάστηκε την, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, στο Δημαρχείο.

Δήμος Κατερίνης: Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για το φυσικό αέριοΣτο πλαίσιο ενεργοποίησης της τροφοδοσίας των υφιστάμενων Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου στην πόλη της Κατερίνης, εντάσσεται η συνέχεια εκτέλεσης εργασιών εκσκαφής, στην πλατεία Ελευθερίας (στο ύψος της οδού 16ης Οκτωβρίου), η οποία είναι προγραμματισμένη, για αύριο Πέμπτη 30 Νοεμβρίου κατά τις ώρες 08:00 π.μ. έως 16:00. Κατά τις παραπάνω ώρες και προκειμένου οι εργασίες να εκτελεστούν με ασφάλεια η παραπάνω οδός θα παραμείνει κλειστή.