25 Ιανουαρίου 2021

Ταβέρνα Λαδόκολλα - Απ’ το Κορδελιό στο Χαρμάνκιοϊ στο Ελευθέριο -Κορδελιό Θεσσαλονίκης


Η ταβέρνα Λαδόκολλα - Απ’ το Κορδελιό στο Χαρμάνκιοϊ προσφέρει, σε καθημερινή βάση, εκλεκτές γεύσεις και μοναδικά πιάτα, που θα σας συνεπάρουν. Από το 2002 έως και σήμερα, η Λαδόκολλα φροντίζει, αδιαλείπτως, για την παρασκευή πιάτων που κάνουν τη διαφορά στον ουρανίσκο!

Σχολή εκπαίδευσης σκύλων Brosdogs στη Γανόχωρα

 
Η σχολή εκπαίδευσης σκύλων Brosdogs βρίσκεται στην Κατερίνη και προσφέρει τις υπηρεσίες της απο το 2011. Ο εκπαιδευτής Αναστασιάδης Θωμάς, απόφοιτος της σχολής K9 Doorways και της σχολής The Canine Behavior Expert + P Dog Trainer Academy εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης, στοχεύει στην δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ ιδιοκτήτη και σκύλου.

Εστιατόριο "Στα Καλά Καθούμενα" στην Πολίχνη
Με ένα βάθος εικοσαετίας, από τον Απρίλιο του 1997, αντικειμενικά «Τα Καλά Καθούμενα» είναι από τα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης που ο κόσμος τα διατήρησε σε μια ανοδική πορεία, εκτιμώντας την προσπάθεια, την ποιότητα και τον χαρακτήρα μας.

Η Σοφία Μαυρίδου ζητά την οικονομική ενίσχυση των Τ.Ο.Ε.Β. Λιτοχώρου, Κολινδρού, Μηλιάς, Ρητίνης
Επιστολή, στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, απέστειλε, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, με θέμα την οικονομική ενίσχυση των Τ.Ο.Ε.Β. της Π.Ε.Πιερίας.

Ελτά Κατερίνης: Μόλις 5 ταχυδρόμοι για όλο το Δήμο Κατερίνης !
Τις σημαντικές αλλαγές στη λειτουργία των γραφείων και καταστημάτων των ΕΛΤΑ στην πόλη της Κατερίνης, που θα σημάνει το σχέδιο μετασχηματισμού τους, υπογραμμίζει σε επιστολή που απέστειλε σήμερα, προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος ζητώντας να επανεξεταστεί το αρχικό σχέδιο, καθώς όπως τονίζει:

Κορινός: "Έφυγε από τη ζωή η συνταξιούχος εκπαιδευτικός Αθηνά Αθανασιάδου
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών του Γυμνασίου Κορινού Πιερίας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της συνταξιούχου εκπαιδευτικού Αθηνάς Αθανασιάδου, η οποία υπηρέτησε με ξεχωριστό ζήλο ως θεολόγος εκπαιδευτικός και διευθύντρια στο Γυμνάσιο Κορινού κατά τα έτη 1983-1992.

Πώς προχωράει το υδατοδρόμιο στον Δήμο Κατερίνης;
Την ώρα που η περσινή τουριστική χρονιά χάθηκε και η φετινή παραμένει αμφίβολη, στην Ελλάδα συντελείται μία «αθόρυβη επανάσταση» που θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον: Ετοιμάζονται 150 νέα υδατοδρόμια που θα αρχίσουν να λειτουργούν από φέτος και εντός της επόμενης πενταετίας!

Δήμος Κατερίνης: Αναπλάσεων συνέχεια σε περιοχές της πόλης
Σε εξέλιξη είναι από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, οι παρεμβάσεις ανάπλασης πεζοδρομίων, στις οδούς Μαλέα (Σιδηροδρομικός Σταθμός), Αυγουστίνου (πλησίον εργατικών κατοικιών), καθώς και στην οδό Φιλελλήνων (περιοχή Δημοτικού πάρκου).

Ο ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»… τρέχει για την Όλγα - Για τη 19χρονη φοιτήτρια Δημοσιογραφίας
Δεν τρέχουν μόνο σε δρόμους και ταρτάν. Με όχημα την ευαισθησία και την κοινωνική προσφορά διανύουν διαχρονικά το δρόμο της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Ο λόγος για όλες τις διοικήσεις και τα μέλη του Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ», του δυναμικού αυτού αθλητικού – πολιτιστικού συλλόγου της Πιερίας, που ήδη μετρά 12 χρόνια αξιοπρόσεκτης διαδρομής.

Πολυχώρος Εκδηλώσεων – Δεξιώσεις Γάμων – Βαπτίσεων Δηβέλια στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
Ο πολυχώρος Δηβέλια αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλους εσάς, που επιθυμείτε να ζήσετε το όνειρό σας για έναν τέλειο γάμο, μια παραμυθένια βάπτιση, μια άρτια οργανωμένη εταιρική εκδήλωση ή ένα πολύχρωμο, κεφάτο πάρτι γενεθλίων, σ’ ένα ζεστό, καλαίσθητο περιβάλλον που αποπνέει μια ιδιαίτερη αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας!