25 Ιανουαρίου 2021

Ταβέρνα Λαδόκολλα - Απ’ το Κορδελιό στο Χαρμάνκιοϊ στο Ελευθέριο -Κορδελιό Θεσσαλονίκης






Η ταβέρνα Λαδόκολλα - Απ’ το Κορδελιό στο Χαρμάνκιοϊ προσφέρει, σε καθημερινή βάση, εκλεκτές γεύσεις και μοναδικά πιάτα, που θα σας συνεπάρουν. Από το 2002 έως και σήμερα, η Λαδόκολλα φροντίζει, αδιαλείπτως, για την παρασκευή πιάτων που κάνουν τη διαφορά στον ουρανίσκο!
Σας περιμένουμε στο πάντοτε ζεστό και φιλικό περιβάλλον μας, για να σας χαρίσουμε άριστη εξυπηρέτηση και φαγητό, που θα λατρέψετε!


Χρησιμοποιούμε τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά. Στην ταβέρνα μας, τα πάντα ετοιμάζονται τη στιγμή που τα ζητάτε. Ο έμπειρος μάγειρας της κουζίνας μας διαθέτει μεράκι και αγάπη για τη δουλειά του. Οι συνταγές μας είναι ένα μείγμα παλαιότερων και νεότερων, πάντοτε δοκιμασμένων, εκτελέσεων. Η ταβέρνα Λαδόκολλα - Απ’ το Κορδελιό στο Χαρμάνκιοϊ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε παρέα, ζευγάρι ή οικογένεια που επιθυμεί ένα γεύμα ποιοτικό και νόστιμο, σε προσιτή τιμή.


Να αναφέρουμε, σε αυτό το σημείο, πως οι έμπειρες γεύσεις της ταβέρνας μας έρχονται καθημερινά στο χώρο σας, στο Κορδελιό, μόνο με ένα τηλεφώνημα! Φρέσκα και πάντοτε ζεστά, όλα μας τα πιάτα αποστέλλονται στο σπίτι ή στη δουλειά σας, απαλλάσσοντάς σας από τη διαδικασία του μαγειρέματος. Για όλους τους επισκέπτες της σελίδας μας, προσφέρουμε κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, έκπτωση 10%! Επικοινωνήστε μαζί μας, για παραγγελίες delivery ή για κρατήσεις στο χώρο μας.


Λαδόκολλα - Απ’ το Κορδελιό στο Χαρμάνκιοϊ
ΤΑΒΕΡΝΑ


Μεγάλου Αλεξάνδρου 31 (έναντι Μασούτη)
Κορδελιό, Τ.Κ. 563 34


Τηλ.: 2310 705 750
​email: info@ladokolla-kordelio.gr


Delivery
Καθημερινά, από τις 12:00 έως τις 24:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !