15 Σεπτεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: «Το Μετρό θα γίνει, θέλουν δε θέλουν κάποιοι»
«Υπάρχει ένα κράτος δικαίου το οποίο σεβόμαστε. Και η Δικαιοσύνη είναι θεμελιώδης λίθος, πυρήνας του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος. Υπάρχει και μια απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, στην οποία φυσικά εδώ σήμερα στο πάνελ δεν έγινε καμία αναφορά.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα στην πάλη
Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης στην άμμο που διεξήχθη την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στην Παραλία Κατερίνης με ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής ομάδας τον Μπαταλα Βασιλη, ανακηρύχθηκε η Ελλάδα στους Εφήβους με δεύτερη την ομάδα της Ουκρανίας και τρίτη την Τουρκία .

Διαγωνισμός για την μίσθωση των παραλιακών ακινήτων της Καλλιθέας Πιερίας
Στις 23 Σεπτεμβρίου λήγει η νέα διακήρυξη μίσθωσης των παραλιακών ακινήτων της Καλλιθέας Πιερίας από την ΕΤΑΔ.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ από την αρχή, πριν από λίγα χρόνια, που το θέμα αυτό απασχόλησε την τοπική κοινωνία, υποστήριξε και εξακολουθεί να υποστηρίζει με συνέπεια ότι αυτές οι εκτάσεις πρέπει να αξιοποιηθούν από την Τοπική Αυτοδιοίκηση προς όφελος των δημοτών και του δημοσίου συμφέροντος.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας δεν είναι αρνητική στην κατασκευή ποδηλατόδρομου στην Κατερίνη
Με αφορμή ισχυρισμούς που είδαν το φως της δημοσιότητας, σε πρόσφατη συνέντευξη του Αντιδημάρχου Κατερίνης κ. Γεωργίου Νταντάμη, σχετικά με το ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, την οποία εκπροσωπώ, είναι αρνητική στην έγκριση για την κατασκευή του ποδηλατοδρόμου στην Κατερίνη θέλω να επισημάνω ότι οι εν λόγω ισχυρισμοί δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, είναι αναληθείς και ανυπόστατοι.

Περισσότερο φως στις γειτονιές της Κατερίνης
Σε σημαντικές παρεμβάσεις επί της οδού Μητροπολίτη Βαρνάβα, στην Κατερίνη, που αφορούν στον καλύτερο δυνατό φωτισμό κατά τις νυχτερινές ώρες καθώς και στη δρομολόγηση απομάκρυνσης των κολώνων φωτισμού που προκαλούσαν προβλήματα στην κίνηση πεζών, προχώρησε ο Δήμος Κατερίνης.

Καλές πρακτικές του Δήμου Κατερίνης για ευάλωτες ομάδες πληθυσμού
Σε μία εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για καλές πρακτικές που αφορούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες εξελίχθηκε στο Δημαρχείο, η συνάντηση αντιπροσωπείας του προγράμματος DO-IT, στο οποίο συμμετέχει το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης.