12 Νοεμβρίου 2018

Απαγορεύεται η αλιεία πέστροφας σε λίμνες και ποτάμια της Ημαθίας

Από το Τμήμα Αλιείας της Π.Ε. Ημαθίας υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με το Β.Δ. αρ.142 / 71 «Περί αλιείας υδροβίων ζώων λιμνών και ποταμών και προστασίας αυτών» απαγορεύεται απολύτως σε όλες τις λίμνες και τους ποταμούς της Επικράτειας,

Αναπλάσεις και ασφαλτοστρώσεις στην Νέα Έφεσο και την ΚαρίτσαΠιστοί στις δεσμεύσεις τους για αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών, ο Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου, Κώστας Δημόπουλος και η Δημοτική Αρχή, παρέδωσαν στην κυκλοφορία ασφαλτοστρωμένους με κρασπεδώσεις, ακόμη 2 δρόμους ζωτικής σημασίας, στην Νέα Έφεσο και στην Καρίτσα. Παράλληλα, με το ίδιο έργο, αντικαταστάθηκε ο κατεστραμμένος ασφαλτοτάπητας σε τμήματα οδών των δύο οικισμών.

Αποκαλυπτήρια της προτομής του Ελευθέριου ΕλευθεριάδηΣε μια λιτή τελετή και μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην πλατεία Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, από τον Δήμο Κατερίνης και τους Ποντιακούς συλλόγους Ν.Πιερίας, η τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του αείμνηστου Ελευθέριου Ελευθεριάδη, εξέχουσας μορφής του Ποντιακού Ελληνισμού.

Θρακική Εστία Κατερίνης & Εθνολογικό Μουσείο Θράκης"Με βελόνι και κλωστή" στην Αστική Σχολή

Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 15 Νοεμβρίου & ώρα 20:00

Ώρες λειτουργίας έκθεσης - πρωί:10:00 π.μ έως 14:00

και απόγευμα 18:00 έως 21:00

Θεατρικό τμήμα ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ: "Φέγγος ολημέρα"


Ο πολιτικός μηχανικός Ματθαίος Α. Υφαντής υποψήφιος δημοτικός σύμβουλοςΑκόμη ένας νέος άνθρωπος, ο πολιτικός μηχανικός Ματθαίος Α. Υφαντής, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Ο Ματθαίος είναι γιος του Απόστολου Υφαντή και της Κυριακής Λαγκώνη, ιδιωτικής υπαλλήλου. Οι αδερφές του Θάλεια και Σμαραγδή είναι αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων και φοιτήτρια λογοθεραπείας αντίστοιχα.

Καταβολή προνοιακών επιδομάτων Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2018 στο Νομό ΠιερίαςΤο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνει ότι η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων που αφορά στο δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί στις 14/11/2018 μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ.Ομιλία για τον καρκίνο του μαστού στη Βέροια