12 Νοεμβρίου 2018

Ο πολιτικός μηχανικός Ματθαίος Α. Υφαντής υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος



Ακόμη ένας νέος άνθρωπος, ο πολιτικός μηχανικός Ματθαίος Α. Υφαντής, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Ο Ματθαίος είναι γιος του Απόστολου Υφαντή και της Κυριακής Λαγκώνη, ιδιωτικής υπαλλήλου. Οι αδερφές του Θάλεια και Σμαραγδή είναι αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων και φοιτήτρια λογοθεραπείας αντίστοιχα.



Ο Ματθαίος είναι Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. και Σχεδιαστής Δομικών Έργων. Εδώ και 3 χρόνια έχει αναλάβει ευθύνες στην οικογενειακή επιχείρηση «Αδελφοί Υφαντή», μία επιχείρηση τρίτης γενιάς πλέον, με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των χωματουργικών έργων και προϋπηρεσία σε μερικά από τα σημαντικότερα έργα που έχουν εκτελεστεί στην Πιερία τα τελευταία χρόνια, όπως το υπόγειο πάρκιγκ της Πλατείας Δημαρχείου στην Κατερίνη, έργα στην Εγνατία οδό και πολλά άλλα.



«Τα έργα του Θανάση ως αντιδήμαρχος τεχνικών έργων έγιναν με χαμηλές τιμές και είναι ακόμη σε καλή κατάσταση»

«Επέλεξα τον Θανάση γιατί με κέρδισε η αμεσότητά του, το σοβαρό του πρόγραμμα και το ότι είναι ο μόνος που δεν είναι απλώς νέος στην ηλικία, αλλά καταλαβαίνει και μπορεί να βοηθήσει άμεσα τους νέους ανθρώπους. Ξέρω ότι στη θητεία του ως αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, την περίοδο 2009 – 2010, άφησε άριστο όνομα και τα έργα που έγιναν επί των ημερών του είναι ακόμη σε καλή κατάσταση, παρά τις πολύ χαμηλές τιμές κατασκευής που είχαν τότε επιτευχθεί».






Ο Ματθαίος γνωρίζει «εκ των έσω» τον τομέα των χωματουργικών, καθώς και τις ανάγκες αποκατάστασης σε διάφορα έργα. Για αυτό και αναμένεται να συμβάλλει στον συνδυασμό μας στη σωστή οργάνωση των μηχανημάτων και των υπαλλήλων του Δήμου, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας του σχετικού τμήματος, αλλά και να δώσει λύσεις στην Ανακύκλωση των μη Επικίνδυνων Αδρανών Υλικών.






Θανάσης Λιακόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !