6 Οκτωβρίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Ταχείς ρυθμοί στις εργασίες του υπό κατασκευή Πολιτιστικού Κέντρου
Την υλοποίηση των προγραμματισμένων εργασιών, στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο (κτίριο θεάτρου και πολιτιστικών εκδηλώσεων με υπόγειο και 3 ορόφους) συνεχίζουν με ταχείς ρυθμούς, οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με τον ανάδοχο και το μελετητή του έργου αντίστοιχα.

Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για καλλιέργεια κάνναβης
Συνελήφθη χθες (5 Οκτωβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας για καλλιέργεια κάνναβης.

Πρόταση για ίδρυση Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης στην Πιερία


Την πρόταση του για ίδρυση Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης στην Πιερία κατέθεσε ο Βουλευτής Φώντας Μπαραλιάκος στον Υπουργό Τουρισμού κ. Χ.Θεοχάρη, με αφορμή τον προγραμματισμό του Υπουργείου για τη σύνταξη του νέου Νόμου-Πλαισίου, στον οποίο θα προβλέπεται η ίδρυση ενός νέου Πανεπιστημίου αποκλειστικά προσανατολισμένου στην τουριστική εκπαίδευση.

Έκτακτη διακοπή νερού στην οδό Σβορώνου λόγω σημαντικής βλάβης
Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης ενημερώνει ότι, σήμερα Τρίτη 06 Οκτωβρίου, θα υπάρξει καθολική διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της οδού Σβορώνου και πιο συγκεκριμένα στον τομέα που περικλείεται από το ύψος της συμβολής των οδών Σβορώνου & Κίου μέχρι και την περιοχή του υδραγωγείου.Ο λόγος της διακοπής οφείλεται σε ιδιαίτερα σημαντική βλάβη που προκλήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης επί της οδού Σβορώνου αρ. 39. Η διακοπή της υδροδότησης θα έχει διάρκεια έως τις 13:00 οπότε και εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης.

Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών.