8 Ιανουαρίου 2018

Η νέα πλατεία Δημοκρατίας ομορφαίνει την καρδιά της πόληςΜε στόχο έως το Πάσχα, η νέα πλατεία «στολίδι», ο νέος καταπράσινος χώρος αναψυχής στην καρδιά της πόλης να είναι έτοιμος να παραδοθεί στους δημότες, σε εξέλιξη είναι οι παρεμβάσεις των συνεργείων του Δήμου Κατερίνης, στην πλατεία Δημοκρατίας.

Πιερία: Ζητείται Ζευγάρι για παραγωγικό αγρόκτημα

ΖΕΥΓΑΡΙ ζητείται για εργασία σε αγρόκτημα για παραγωγή προϊόντα από τη γη και τα ζώα, καλέστε μας να γνωριστούμε και να μάθετε περισσότερα για το ήδη παραγωγικό αγρόκτημά μας στους πρόποδες του Ολύμπου , 10:00-22:00

Ζητείται Yπάλληλος διασφάλισης ποιότητας από την Μεντεκίδης ΑΕΗ εταιρεία Σ. Μεντεκίδης ΑΕ, βιομηχανία εμφιαλώσεως νερού, με έδρα την Καρίτσα Πιερίας, επιθυμεί να προσλάβει υπάλληλο διασφάλισης ποιότητας, ο οποίος θα στελεχώσει το τμήμα ποιοτικού ελέγχου. Η βασική του εργασία θα είναι η διενέργεια εργαστηριακών μεθόδων ανάλυσης και η πραγματοποίηση ελέγχων σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Κόμβους Κατερίνης και ΛιτοχώρουΑνακοινώνεται ότι, σύμφωνα με αποφάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), αύριο (9 Ιανουαρίου 2018) και την Πέμπτη (11 Ιανουαρίου 2018), λόγω εργασιών αντικατάστασης πινακίδων σήμανσης και καθαίρεσης γέφυρας σήμανσης, αντίστοιχα. Συγκεκριμένα:

Παράταση δυνατότητας ρύθμισης οφειλών προς τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού έως τις 28/2/2018

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω κήρυξης του Δήμου Πύδνας Κολινδρού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και με βάση σχετική τροπολογία που ψηφίστηκε από τη Βουλή ( ν.4508 αρθρ.41 /ΦΕΚ 200 τεύχος Α’ /22-12-2017 ) παρατάθηκε η προθεσμία ρύθμισης οφειλών προς το Δήμο Πύδνας Κολινδρού από οποιαδήποτε αιτία, οι οποίες βεβαιώθηκαν μέχρι τις 30/09/2017 κατόπιν αιτήσεως τους ως 28/02/2018 .

Καρέ – καρέ η δραματική διάσωση της ορειβάτισσας στον Όλυμπο

Στη δημοσιότητα έδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία έδωσε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τις προσπάθειες που έγιναν στο Λούκι Στεφανιού στον Όλυμπο για τη διάσωση της 35χρονης ορειβάτισσας. Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό όλων των υπηρεσιών

Κατερίνη: Ζητούνται μάγειρες, γυναίκες για κουζίνα και σερβιτόροι από εστιατόριο

Από εστιατόριο ζητούνται: μάγειρες, βοηθοί μαγείρων, γυναίκες για κουζίνα (κρύα κουζίνα-λάντζα), σερβιτόροι/ες με γνώσεις ξένων γλωσσών. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6906571091 κυρία Όλγα. Ώρες επικοινωνίας 9:30πμ-17:30μμ.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας κόβει τη βασιλόπιτά τηςΦίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Την επόμενη Τετάρτη 10 Ιανουαρίου θα βρεθούμε στον Καπνικό Σταθμό για να διεκδικήσουμε το φλουρί της βασιλόπιτας και να ευχηθούμε το 2018 να είναι μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και επιτυχίες για όλους τους πολίτες.

Πρόσκληση για συμμετοχή στη Δανειστική Βιβλιοθήκη για ΝηπιαγωγείαΜια ομάδα 10 Νηπιαγωγών, μελών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, έκανε το πρώτο βήμα για τη δημιουργία Δανειστικής Βιβλιοθήκης για Νηπιαγωγεία στις εγκαταστάσεις του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.

Αναγέννηση Νέου Ρυσίου - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 46-43Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 46-43 από την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέου Ρυσίου, σε αγώνα για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Γυναικών.