22 Οκτωβρίου 2018

Ελληνικές Αλυκές ΑΕ στο Κίτρος

Οι Ελληνικές Αλυκές ΑΕ είναι μια Εταιρεία του Ελληνικού Δημοσίου που ιδρύθηκε το 1988 με πρωταρχικό στόχο την οικονομική εξυγείανση των βιώσιμων αλυκών απανταχού της Ελλάδος μέσω εκμηχάνισης και εκσυγχρονισμού της λειτουργίας των, ούτως ώστε η χώρα σύντομα να καταστεί τουλάχιστον αυτάρκης όσον αφορά τις ανάγκες της σε πρωτογενές αλάτι.

ΑΦΟΙ Δ.ΛΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ στο Κίτρος

ΚΙΤΡΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΛ 23510-72149 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ- ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ-ΧΡΩΜΑΤΑ- ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ- ΣΙΔΕΡΙΚΑ afoi.liakou@gmail.com

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣΤο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας στο πλαίσιο της πράξης «Δομή

Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου

Βέροιας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020»,

μετά από ένα (1) χρόνο λειτουργίας, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής των

αιτήσεων.

Η υπερφορολόγηση διώχνει τις επιχειρήσεις από την ΕλλάδαΤο ελληνικό Δημόσιο διαλύει τις επιχειρήσεις εξαιτίας των υψηλών φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών αλλά και του ασταθούς φορολογικού συστήματος που τροποποιείται διαρκώς.

"Στη φάση που βρίσκεται η Ελλάδα δεν (πρέπει να) υπάρχουν ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί, ούτε ακραίοι!

Στη φάση που βρίσκεται η Ελλάδα δεν (πρέπει να) υπάρχουν ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί, ούτε ακραίοι! Ούτε οι μεν να αφορίζουν τους δε με αφορισμούς του τύπου «φασίστες… ακροδεξιοί… ακροαριστεροί»… και τούμπαλιν. .

Ράχη Πιερίας: Πλήθος φίλων της παράδοσης & του πολιτισμού στα ΛΑ’ ΠΑΤΡΙΑΜε την συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών στο καθιερωμένο επιστημονικό συνέδριο και καταξιωμένων καλλιτεχνών στο μουσικό μέρος του θεσμού, τα «ΛΑ’ ΠΑΤΡΙΑ», τα οποία φέτος ήταν αφιερωμένα στην Ελληνική οικογένεια προσέλκυσαν στη Ράχη, το χρονικό διάστημα 17 -21 Οκτωβρίου, πλήθος φίλων της παράδοσης, της ιστορίας και του πολιτισμού από την Πιερία και την ευρύτερη περιοχή.

Αίθουσα εκδηλώσεων Έλατος στην Κάτω Μηλιά


Μερικές στιγμές στη ζωή μας αποτελούν σταθμό και μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στην μνήμη μας.
Η επιλογή του κατάλληλου χώρου αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για αυτές τις όμορφες αναμνήσεις.

Θανάσης Λιακόπουλος: «Με 4 ουσιαστικές λύσεις: Εκατοντάδες ΔΩΡΕΑΝ θέσεις στάθμευσηςΜετά από πολλαπλές καταγγελίες και οχλήσεις προς τους αρμόδιους, αυτές τις ημέρες ξεκίνησε ο καθαρισμός του σκουπιδότοπου που δημιουργήθηκε απέναντι από το Εθνικό Στάδιο. Εδώ και πολύ καιρό, αντί να αναβαθμίζεται η περιοχή αυτή της πόλης, η απερχόμενη δημοτική αρχή μετέτρεψε έναν χώρο στάθμευσης σε άτυπο σκουπιδότοπο. Όμως η πόλη μπορεί να κερδίσει ΠΟΛΛΑ από την εφαρμογή του σχεδίου πόλεως και την αναβάθμιση του σημείου αυτού.

Ανανεώση συνεργασίας του Πιερικού Αρχέλαου με την Τασούλα ΔαβιτίδουΟ Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Τασούλα Δαβιτίδου για την σεζόν 2018/9.

Η Τασούλα Δαβιτίδου είναι γεννημένη το 1982, έχει ύψος 1,66 και αγωνίζεται ως guard.

Συνελήφθη 53χρονος στην Πιερία με ηρωίνηΣυνελήφθη χθες (21 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της

Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της

Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 53χρονος ημεδαπός, διότι σε

έρευνα του οχήματος που επέβαινε, εντοπίσθηκαν επιμελώς

κρυμμένες δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού

βάρους 7,6 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Ο Σάκης Γκούνας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιώργο ΝταντάμηΟ Τόπος μας έχει ανάγκη από σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση με πρόσωπα που να γνωρίζουν την ΠΟΛΙΤΕΙΟΤΗΤΑ και την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ. Δύο λέξεις κλειδιά που συμπεριλαμβάνουν την συμμετοχή του Πολίτη στα τεκταινόμενα του Δήμου ο οποίος πρέπει να εκφράζει ελευθερία κριτικού λόγου, ισονομία και ισότητα.

Χονδρική - λιανική πώληση φρέσκων ψαριών Μήτσης στην Κάτω Μηλιά
Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στη χονδρική - λιανική πώληση και εμπορία φρέσκων ψαριών κατόπιν παραγγελίας. Μερικά από τα είδη που διαθέτουμε είναι τα εξής: - Τσιπούρα - Λαβράκι - Φαγκρί - Γλώσσα - Γαύρο - Σαρδέλα

Ζωοτροφές Φώτης στην Κάτω Μηλιά Πιερίας

Η εταιρεία Φώτης Φ. & Υιός Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο αγροτικών προϊόντων και ζωοτροφών από το 1997 με έδρα Κάτω Μηλιά Πιερίας.

Ζητούνται Πωλητές από Μεγάλη εταιρία εναλλακτικού παρόχου ηλεκτρικής ενέργειαςΜεγάλη εταιρία εναλλακτικού παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας αναζητά

Πωλητές /τριες

Οι υποψήφιοι/ες θα έχουν ως βασικό αντικείμενο τη διεύρυνση του πελατολογίου της εταιρίας.

Κατερίνη: Ζητούνται συνεργάτες από Μεγάλη εταιρία Εναλλακτικού Παρόχου Ηλεκτρικής ΕνέργειαςΜεγάλη εταιρία εναλλακτικού παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας αναζητά αποκλειστικούς συνεργάτες ως αντιπροσώπους της, με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων μέσα από την ανάπτυξη του δικτύου.

Οι υποψήφιοι/ες θα έχουν ως βασικό αντικείμενο:

Ίκαροι Γιαννιτσών – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 73-68Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 73-68 από τους Ίκαρους Γιαννιτσών, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Κατερίνη: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

Κάλεσμα ξεσηκωμού ενόψει της πανελλαδικής δράσης, που διοργανώνει την Τρίτη 23 Οκτώβρη, απευθύνει το ΚΚΕ στους εργαζόμενους, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ