3 Μαρτίου 2021

Δήμος Τεμπών: Κλειστά τα σχολεία αύριο για προληπτικούς λόγους
Για προληπτικούς λόγους που σχετίζονται με την ασφάλεια των εκπαιδευτικών και μαθητών η Δημοτική Αρχή Τεμπών αποφάσισε τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Τεμπών την Πέμπτη 4 Μαρτίου να παραμείνουν κλειστά.

Βέροια: Έκκληση για αίμα σε οδηγό μοτοσυκλέτας


Από τον Σύλλογο Δρομέων Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: Ο Δημήτρης Ζαφειρογιάννης είχε ατύχημα με την μοτοσικλέτα Κυριακή το μεσημέρι (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του veriotis.gr με κλικ εδώ) και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο. Χρειάζεται άμεσα 7 φιάλες αίμα. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα, να πάνε άμεσα στο Νοσοκομείο και να δώσουν στο όνομα: ΖΑΦΕΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ νοσηλεύεται στο ΙΠΠΟΚΡΆΤΕΙΟ.

Λάρισα: Άνδρας πανικοβλήθηκε από το σεισμό και έπεσε από τον δεύτερο όροφο για να σωθεί
Ο πανικός που προκάλεσε η ισχυρή σεισμική δόνηση που πλέον αναπροσδιορίζεται στα 6,3 Ρίχτερ, είχε ως αποτέλεσμα δύο άντρες στη Λάρισα, να πέσουν στο κενό από μπαλκόνια πολυκατοικίας.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, ένας άντρας πήδηξε στο κενό από το δεύτερο όροφο, ενώ ένας ακόμη από ημιώροφο.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν και τους δύο και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο, σε καλή κατάσταση, κατά τις πρώτες πληροφορίες.

newsbeast

Σεισμός στην Ελασσόνα: Φωτογραφίες από το σπίτι που κατέρρευσε
Ο σεισμός στην Ελασσόνα που έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας έχει ανησυχήσει τους κατοίκους, ενώ προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε σπίτι και σε εκκλησία στο Μεσοχώρι, σε σχολείο στο Δαμάσι, καθώς και μικρότερες ζημιές σε άλλα χωριά.

Πρόγραμμα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης για νοσούντες COVID-19 και των οικογενειών τους
Περιοχή ευθύνης του Κέντρου Ημέρας «Ανατολή» είναι οι Μονάδες Υγείας αλλά και ο γενικός πληθυσμός των εξής νομών:


Χαλκιδικής


Κεντρική και Δυτική Θεσσαλονίκη (Γ.Ν Παπανικολάου, Ψ.Ν.Θ., Γ.Ν.Θ. Γεννηματάς- Ο Άγιος Δημήτριος)


Πιερίας


Ημαθίας


Πέλλας


Καστοριάς


Φλώρινας


Γρεβενών

Με εκτίμηση,


Η υπεύθυνη του

Προγράμματος Ψυχοκοινωνικής

Υποστήριξης

του Κέντρου Ημέρας«Ανατολή»Ζαρζοπούλου Αγγελική


Εν αναμονή της τουριστικής συμφωνίας Ελλάδας -Σερβίας
Μετά από τις συζητήσεις που είχε το προηγούμενο διάστημα με τους εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου της Πιερίας ο Βουλευτής του νομού, Φώντας Μπαραλιάκος, προέβη σε επικοινωνία με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, συζητώντας μαζί του το χρονοδιάγραμμα έγκρισης και υπογραφής της τουριστικής συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και της Σερβίας εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν.

«Μπαίνει στις ράγες» η μεγάλη αστική αναβάθμιση στον Σιδηροδρομικό Σταθμό
Βήμα – βήμα ο Δήμος Κατερίνης ανοίγει το δρόμο για την υλοποίηση μίας μεγάλης αστικής αναβάθμισης, η οποία θα αλλάξει τη φυσιογνωμία σε μία ευρύτατη περιοχή της πόλης, θα αφήσει ένα τεράστιο αποτύπωμα στην οικονομία της, θα τονώσει τον πολιτιστικό τουρισμό και συγχρόνως θα προσφέρει έναν ζωτικό χώρο πρασίνου 42 στρεμμάτων, στον αστικό ιστό της πόλης.

Δεν καταγράφηκαν προβλήματα από την ισχυρή σεισμική δόνηση & ακολουθία στον Δήμο Κατερίνης
Αισθητή και στον Δήμο Κατερίνης, χωρίς να έχει αναφερθεί ή καταγραφεί οιοδήποτε πρόβλημα ήταν η ισχυρή σεισμική δόνηση και ακολουθία, που με επίκεντρο την Ελασσόνα σημειώθηκε σήμερα στις 12:16 μ.μ.