25 Αυγούστου 2020

Δήμος Κατερίνης: Βελτίωση υποδομών αγροτικής οδοποιίας στις Δημοτικές & Τοπικές ΚοινότητεςΣε ένα ευρύ πλέγμα παρεμβάσεων ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας εντάσσονται οι παρεμβάσεις της αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων για την ανάπλαση του αγροτικού οδικού δικτύου και τη διευκόλυνση πρόσβασης των κατοίκων στις γεωργικές καλλιέργειες, στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, σε όλο το εύρος του αγροκτήματος του Δήμου Κατερίνης.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΒΑΝΟΤο Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συμμετείχε στη συλλογή ανθρωπιστικού υλικού για τη Βηρυτό, συνεπικουρώντας την προσπάθεια της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η οποία βρίσκεται σε άμεση επαφή και επικοινωνία, με τον Ερυθρό Σταυρό Λιβάνου, τον πλέον ισχυρό και υγιή ανθρωπιστικό εθελοντικό οργανισμό στο Λίβανο.

Εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 27/8 διοργανώνει ο Δ.Κατερίνης στο συνεδριακό κέντροΣτο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, ο Δήμος Κατερίνης διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, την Πέμπτη 27/8, από τις 9.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Κοζάνη: 22 κρούσματα κορονοϊού μετά από γάμοΣυναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς εντοπίστηκαν 22 κρούσματα κορονοϊού μετά από γάμο που έγινε στον Βόιο Κοζάνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των ατόμων που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό με νέα τεστ και σήμερα.

Κατερίνη: Διαμαρτυρία για μη καταβολή χρημάτων στις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων

Αξιότιμε κύριε δήμαρχε, κύριε πρόεδρε και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, κύριε πρόεδρε του Ο.Π.Π.Α.Π.

Τα Χριστούγεννα του 2019, είχαμε την τιμή να συμμετέχουμε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κατερίνης και συγκεκριμένα την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου. Ήρθαμε απο την Καβάλα, παίξαμε οση ώρα μας

υπέδειξαν οι υπέυθυνοι της συναυλίας και μετά το πέρας αυτής επιστρέψαμε στη πόλη μας.

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δασών ΠιερίαςΗ Διεύθυνση Δασών ΠΙΕΡΙΑΣ

Σύμφωνα με την αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΔΕΥ/78681/2221/12.08.2020 απόφαση Υφυπουργού Π.ΕΝ. (Β΄ 3462), που τροποποίησε την ΥΠΕΝ/ΔΠΔ/64663/2956/03.07.2020 (Β' 2773), κάνουμε γνωστό ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής όλων των στοιχείων που περιλαμβάνονται στην από 4498/22-7-20 πρόσκληση της Διεύθυνσης Δασών Πιερίας,

Μόνο με μάσκα η είσοδος στα Φαρμακεία της Πιερίας

Λόγω της βεβαρημένης επιδημιολογικής κατάστασης και για να διαφυλάξουμε την υγεία των φαρμακοποιών, των εργαζόμενων στα φαρμακεία και την δημόσια υγεία ο ΦΣ Πιερίας ανακοινώνει μέτρα προστασίας των φαρμακείων: