17 Δεκεμβρίου 2020

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 150.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα
Συνελήφθη έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κατοχής και διάθεσης λαθραίων καπνικών προϊόντων, 41χρονος ημεδαπός.

Δημιουργία Κέντρου Δειγματοληψίας τεστ covid στην εμποροπανήγυρη Κατερίνης στην Ανδρομάχη
Με τη συνδρομή του Δήμου Κατερίνης, Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ Πιερίας θα παρέχει τις υπηρεσίες της στους πολίτες, καθημερινά από τις 11.00 έως τις 14.00 το πρωί (εξαιρουμένων αργιών και Σαββατοκύριακου) στο χώρο της εμποροπανήγυρης. Έναρξη λειτουργίας Παρασκευή 18/12/20.

«Drive through test» για ανίχνευση covid-19 στην Κατερίνη
Ελέγχους για ανίχνευση κορωνοϊού (drive through test) αναμένεται να πραγματοποιηθούν από την ερχόμενη Δευτέρα 21/12/2020, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης που έγινε το βράδυ της Τρίτης 15/12, με τηλεδιάσκεψη.

24ο εορταστικό Φεστιβάλ Χορωδιών διοργανώνει διαδικτυακά το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης
Διαδικτυακή, λόγω απαγορευτικών μέτρων, θα είναι φέτος η καθιερωμένη επί 24 χρόνια συνάντηση χορωδιών που οργανώνει και διεξάγει το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης στο πλαίσιο του θεσμού Φεστιβάλ Χορωδιών. Αυτή η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 8.00 το βράδυ, μέσα από το κανάλι του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης στο YouTube: Municipal Conservatory of Katerini.

Αρνητικά όλα τα τεστ ταχείας ανίχνευσης στο προσωπικό του Δήμου Κατερίνης
Αντιγονικό τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων κορονωϊού σε εργαζόμενους στις υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης διενεργήθηκε νωρίς χθες το πρωί στο Δημαρχείο, από κινητή μονάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων περιορισμού μετάδοσης του ιού.