23 Φεβρουαρίου 2018

Λάρισα: Χειροπέδες σε 44χρονο για παιδική πορνογραφίαΣτη φυλακή βρέθηκε ένας σάτυρος από την Λάρισα για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας με απόφαση δικαστηρίου της πόλης.


Πρόκειται για 44χρονο, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών, ενώ επιπρόσθετα του επιβλήθηκε και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας.

Ζητείται Ζευγάρι γενικών καθηκόντων για camping στο ΛιτόχωροΖευγάρι γενικών καθηκόντων ζητείται για εργασία σε camping στο Λιτόχωρο Πιερίας για την καλοκαιρινή σεζόν 2018.

Προσόντα:

Σχετική εμπειρία
Ηλικίας έως 40 ετών
Επαγγελματική συμπεριφορά

Έργα βελτίωσης του ΔΑΚ ΈδεσσαςΣε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται το έργο για τη βελτίωση της υποδομής του ΔΑΚ Έδεσσας, που υλοποιεί ο Δήμος Έδεσσας.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση του φωτισμού του κλειστού γηπέδου με την τοποθέτηση σύγχρονου συστήματος φωτισμού με led, που παρέχει σαφέστατα καλύτερο φως και ταυτόχρονα εξασφαλίζει εξοικονόμηση πόρων και τη συνακόλουθη συμβολή του Δήμου Έδεσσας στη μείωση εκπομπών αερίων.

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Αιγινιακού -ΆρηΑνακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, για τον αγώνα ποδοσφαίρου της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2017 -2018, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ», που διεξάγεται την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.


Εκπνέει στις 28/02 η προθεσμία για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών με ευνοϊκούς όρουςΕκπνέει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 και η παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στη ρύθμιση των 100 δόσεων, για οφειλές προς τον Δήμο Κατερίνης με ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής των οφειλών.

Δήμος Κατερίνης: Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής θυμάτων κατοχής


Δωρεάν υπαίθριος αθλότοπος στην ΑλεξάνδρειαΟ Δήμος Αλεξάνδρειας στην προσπάθεια του να ενθαρρύνει όλους τους πολίτες να εντάξουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, προμηθεύτηκε και τοποθέτησε υπαίθρια όργανα γυμναστικής στην κεντρικής πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοχωρίου.